Toimitustiedot

Toimituskulut

Tilauksesi toimitetaan ilmaiseksi, mikäli ostoksesi summa ylittää 49 euroa. Alle 49 €:n tilauksiin lisätään toimituskulut 4,90 €.

Toimitusaika

Posti kuljettaa ja toimittaa tilaukset Ruotsista Suomeen. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti lähimpään postin palvelupisteesen, mutta isommat paketit toimitetaan suoraan kotiovellesi mukavuutesi takaamiseksi. Mikäli pakettisi toimitetaan lähimpään palvelupisteeseen, saat ilmoituksen, kun voit noutaa pakettisi.  Muistathan ilmoittaa tilauksessasi puhelinumerosi, jotta posti saa tarvittaessa yhteyden sinuun pakettia toimittaessaan. Paketit toimitetaan arkipäivisin eli emme valitettavasti pysty toimittamaan paketteja viikonloppuisin. Sinulla on 7 päivää aikaa noutaa paketti sen jälkeen, kun pakettisi on saapunut postin palvelupisteeseen. Mikäli pakettia ei noudeta tämän ajan sisällä, paketti lähetetään takaisin meille. Perimme tästä 20 euron maksun toimitus- ja käsittelykulujen takia.

Toimitusaika vaihtelee tuotteesta riippuen, sillä laajan valikoimamme takia tuotteet tulevat useista eri varastoista. Jokaisen tuotteen esittelysivulla näet kyseisen tuotteen toimitusajan. Mikäli tilaat useita tuotteita samaan aikaan, lähetämme kaikki tuotteet yhtäaikaa, jolloin toimitusaika määräytyy pisimmän toimitusajan mukaan. Tavoitteemme on tietenkin toimittaa tuotteesi sinulle mahdollisimman nopeasti.

Jos haluat nopeamman toimituksen, voit klikata “Välitön toimitus” -vaihtoehtoa, jolloin näet kaikki tuotteet, jotka toimitetaan kahden tai neljän arkipäivän sisällä.

Mikäli toimitus viivästyy, emmekä pysty toimittamaaan tuotteita ilmoitetun toimitusajan sisällä, sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi. Ostoksen peruuttaminen ei kuitenkaan onnistu silloin, kun tilaus on jo lähetetty. Tuotteilla on myös 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mikä takaa sen, että voit palauttaa tuotteen, jos et ole 100 % tyytyväinen ostokseesi.

Jos sinulla on toimitukseen tai muuhun liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@kitchentime.fi