Tietoa Kitchentimesta

KitchenTime verkkokaupasta löydät kaiken tarpeellisen keittiöösi. Erittäin laajasta valikoimasta löydät laatutuotteita ruoanlaittoon, leipomiseen, tarjoiluun sekä keittiön sisustamiseen. Yritys on perustettu Ruotsissa, mutta olemme vuonna 2015 avanneet verkkokaupan myös suomeksi ja norjaksi. Tavoitteenamme on kehittyä koko Pohjolan parhaimmaksi keittiövälineiden verkkokaupaksi. Tarkoituksena on, että voisit löytää etsimäsi tuotteen nopeasti ja helposti edulliseen hintaan. Keittiö on kodin sydän ja haluamme tarjota laatutuotteita, jotta sekä onnistuisit että viihtyisit keittiössäsi. Löydät meidät myös Facebookista.

Tiimimme

Olemme kunnianhimoinen, lahjakas ja hyväntuulinen tiimi, jonka tavoitteena on kehittyä keittiövälineiden parhaimmaksi verkkokaupaksi. Intohimomme keittiöön välittyy kaikessa tekemisessämme. Haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ja yksilöllisen ostoskokemuksen.  Tiimiimme mahtuu monia kykyjä ja lahjakkuuksia. Rakastamme uusia haasteita ja otamme mielenkiinnolla vastaan uudet jännittävät kokemukset.

Haluatko olla osa loistavaa tiimiämme? Me etsimme jatkuvasti uusia upeita kykyjä. Löydät täältä avoimet työpaikkamme: http://jobs.kitchentime.com/. Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen: jobs@kitchentime.com

 

MEIDÄN ARVOMME

Uskalla, Haasta, Innovoi

Yhdessä kohti huippua

Näytä kunnioitusta ja ole nöyrä