Vaihto- & Palautusoikeus

Palautukset

Tuotteen voi aina palauttaa 365 päivän sisällä tilauksesta, mikäli se on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Jos palautus hyväksytään, tuotteen koko hinta palautetaan asiakkaalle. Tästä huolimatta palautustilanteissa asiakas kustantaa palautuskustannukset. Voit lähettää palautukset ja reklamaatiot osoitteeseen:

KitchenTime FI 
PL 7820
00002, HELSINKI
Finland  

Käsittelemme palautuksesi noin 7–14 päivän kuluessa palautuksen saapumisesta. Palautuksen saavuttua meille, otamme sinuun välittömästi yhteyttä sähköpostitse.
Huomioi, että meillä ei ole mahdollisuutta noutaa palautuksia eri kuljetusyhtiöiden kuten Postin tai Matkahuollon noutopisteistä vaan paketin tulee tulla suoraan Tuusulan palautusosoitteeseemme. Palautusosoitteessa ei voi vierailla henkilökohtaisesti.

Reklamaatiot

Jos havaitset tuotteessa virheen, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme tehdäksesi tuotteesta reklamaation. Reklamaatiot vaihtelevat tapauskohtaisesti, joten joskus voimme pyytää sinua lähettämään tuotteen meille nähtäväksi ja joskus pelkkä kuva virheestä riittää. Mikäli haluamme tutkia viallisen tuotteen, kustannamme toimituskulut edellyttäen, että reklamaatiosi hyväksytään.

Jos sinulla on palautukseen tai reklamaatioon liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@kitchentime.fi