manufacturer logo
SV50 Sous Vide Cirkulator kampanj -48%

SV50 Sous Vide Cirkulator - Steba

€ 323.25 € 169.75 € 136.90
kpl
Valitse vaihtoehto
Ilmainen toimitus!
Toimitusaika

Valmista mureaa ja mehukasta lihaa kotonasi aivan kuin ravintolassa!

LCD-näyttö lämpötilalle

Valaistun LCD-näytön kautta voit tarkkailla lämpötilaa sekä säätää ajastimen aina 99 tuntiin. Sous Vide on pienikokoinen, eli voit huoletta ottaa sen mukaan minne vaan. Kone lämmittää 20 litraa vettä 56 asteeseen 45 minuuttissa ja vedenkierto on 8 litraa/minuutti. Sopii käytettäväksi astioihin joiden syvyys on vähintään 15 cm.

Tarkka lämpötila

Sous viden idea on tarkka ja tasainen lämpötila koko ajan. Asetat koneeseen halutun lämpötilan ja tämän jälkeen kone hoitaa loput. Raaka-aineet kuuluu vakuumipakata jotta niiden maku ja aromit säilyvät. Liha marinoidaan yleensä ennen valmistusta, jos valmistat lihaa, ja parhaan lopputuloksen takaamiseksi on myös hyvä antaa lihalle nopea paistopinta lopussa.

Säilyttää ravintoaineet ja maun

Tällä menetelmällä valmistusaika pitenee hiukan tavalliseen ruoanlaittoon verrattuna mutta vakuumipakkaamisen ja tasaisen lämpötilan ansiosta ruoan maku ja ravintoaineet säilyvät uniikilla tavalla. Alta näet ajat ja lämpötilat eri raaka-aineille.

  • Liha 62-68 astetta:

1 cm 30 min, 2 cm 45 min, 3 cm 95 min, 4 cm 120 min, 5 cm 180 min, 6 cm 250 min.

  • Kala 55-58 astetta: 

1 cm 10 min, 2 cm 20 min, 3 cm 30 min, 4 cm 40 min, 5 cm 50 min, 6 cm 60 min.

  • Lintu 63-65 astetta: 

1 cm 20 min, 2 cm 40 min, 3 cm 75 min, 4 cm 90 min.

  • Vihannekset 80-85 astetta: 

Parsa 35 min, peruna 70 min, juurekset 110 min.

Teho 800 W
Materiaali Alumiini/Ruostumaton teräs
Volyymi cl
Hoito
Tarvikkeet
Takuu
Väri Musta

Tuotenro: 10082923

Arvostelut

5
5
5
5
5
5.0 / 5 (1)
2 kuukautta sitten
5
5
5
5
5
Loistopeli, hiljainen ja helppo käyttää