Satake

Suolakivi 30x20x3 telineellä

Suolakivi 30x20x3 telineellä
€ 48.91
Lisää ostoskoriin
, 2-4 työpäivässä toimitusaika
avokauppa
Laaja tuotevalikoima

Korkealaatuinen suolakivi monella käyttötarkoituksella

SATAKE Suolakivi antaa sinulle monta uutta ja jännittävää mahdollisuutta ruoanlaitossasi! Kivi muodostuu ainoastaan kristallisuolasta suoraan Himalajalta ja kivi kestää niin lämpöä kuin kylmää. Kiven suurin hienous on, että se suolaa niitä aineksia joita valmistat tai tarjoilet kiveltä. Tämä suolakivi on uskomattoman suosittu lisä illalliseen, joka nostattaa ruokiesi makua!

Lämpimien ruokien valmistus

Lämmitä kivi hitaasti uunissa tai grillissä. Kivi kestää lämpöä 220 asteeseen asti ja suosittelemme että kivi lämmitetään varovasti tunnin ajan, niin että lämpöä nostetaan kahdenkymmenen minuutin välein. Kun kivi on saavuttanut halutun lämpötilan voidaan se astettaa telineeseen joka tulee kiven mukana ja kivi voidaan näin ollen asettaa pöydälle. Tämän jälkeen voit valmistaa kalaa, lihaa, vihannesta kivellä ja tarjoilla sen suoraan vieraillesi. Tai vieraat voivat jopa itse valmistaa ruoan pöydässä? Todella selvästi arvostettu lisä illallispöytään!

Kylmien ruokien tarjoilu

Laita kivi pakastimeen noin puoleksi tunniksi. Kun kivi on jäähtynyt niin se on täydellinen niin kylmien ruokien kuin jälkiruokien tarjoiluun. Kokeile tarjoilla suklaajälkiruokia suolakivelläsi! Suolanmaku joka kivestä irtoaa murtaa mukavasti makean ja nostaa suklaan makuja ihanalla tavalla. Ehdoton ykkönen suklaata rakastavalle! Kiven toinen etu on se, että kivi pitää jälkiruoan kylmänä pöydällä. Kivi sopiikin täydellisesti pakastetuille jälkiruoille kuten jäätelö ja sorbetti.

Hoito

Odota kunnes kivi on jäähtynyt ja huuhtele sitten kivi haalealla vedellä. Tiskiainetta ei tarvita sillä suola itsessään tappaa bakteereita. Kuivataan huolellisesti puhdistukseen jälkeen. Kiveä ei tule pestä tiskikoneessa.


Tuotemerkki: Satake
Typ av köksredskap Saltsten
Tuotenro: 10084492 / 30778012