Hamilton Beach

Professional Blender, Ruostumatonta terästä

Professional Blender, Ruostumatonta terästä
-46%
€ 480.30
€ 260.90
Lisää ostoskoriin
, 2-4 työpäivässä toimitusaika
Ilmainen toimitus
avokauppa
Laaja tuotevalikoima

Vain KitchenTimelta
Suosituin blenderimme on nyt saatavilla Hamilton Beachin kanssa yhteistyössä kehittämässämme värissä. Tämä on uskomattoman kestävä kone, jonka ruostumaton viimeistely korostaa laatua, ammattitaitoa ja eleganssia. Tämä nostattaa tunnelmaa sekä moderneissa ja klassisissa keittiöissä - tärkeää laitteelta, jota käytetään päivittäin ja jolla on oma paikka keittiötasolla!
Erittäin tehokas ykkösluokan blenderi
Ammattitasoinen blenderi, joka on kehitetty ja valmistettu Yhdysvalloissa. Komponentit, rakenne ja tekniikka ovat kestävää ammattitasoista laatua ja niissä on kaupalliseen käyttöön sopiva suorituskyky.
Tehokas 1400W:n moottori antaa täyden kontrollin portaattoman nopeudensäädön ansiosta.
Testivoittaja
Hamilton Beachin Professional Blender sai neljä viidestä plussasta Aftonbladetin vuoden 2017 suuressa tehosekoitin-testissä. Korkein testissä saatu pistemäärä!

Löydät koko testin alla olevasta linkistä (vaatii Aftonbladet Plussan):

https://www.aftonbladet.se/tester/a/0EGK80/basta-blendern-10-i-hard-test--alla-klarar-inte-jobbet

Sekoita, murskaa, silppua, blendaa – kaikki korkeimmalla mahdollisella tarkkuudella
Tehosekoittimen terä on ruostumaton ja pyörii jopa 20 000 rpm:n, tai 338km/h nopeudella. Tämä tehopaketti selviää kaikesta! Täydellinen smoothieiden, mehujen, keittojen, kastikkeiden, pähkinävoin ja jäisten juomien valmistukseen.
Helppo käyttää selkeillä ohjelmilla
Neljä valaistua ja esiohjelmoitua nappia auttavat sinua saamaan haluamasi sekoituksen – valitse vain ohjelma ja lisää ainekset! Käyttömekanismi on kauttaaltaan metallia ja terä on ruostumatonta terästä. Pähkinät, jäiset hedelmät ja jää eivät ole ongelma tälle blenderille! Kansi on valmistettu rikkoutumattomasta Tritan-materiaalista, jonka valmistuksessa ei ole käytetty vahingollista Bisfenoli A -ainetta. Tämä tehosekoitin on valmistettu kestämään monen vuoden ammattikäytön. Hamilton Beach on niin varma tuotteen laadusta, että se antaa sille 8 vuoden takuun! Kurkkaa alla oleva video, ja tutustu tuotteeseen paremmin! Videossa näkyvä tuote on eri värinen, mutta muutoin identtinen.
Paino: 4,8 kg

Tuotemerkki: Hamilton Beach
Teho 1400 W
Materiaali Tritaani
Volyymi 180 cl
Väri Ruostumaton teräs
Konepesunkestävä
Tuotenro: 10155252 / 33867306