manufacturer logo
Kesäkeittiövaunu 4+1 poltin -32%

Kesäkeittiövaunu 4+1 poltin - Landmann

€ 398.40 € 268.89
kpl
Valitse vaihtoehto
  Varastossa heti valmis toimitukseen!
(Arvioitu toimitusaika 2-4 työpäivässä)
Ilmainen toimitus & 90 päivän avokauppa
  • Kaasugrilli neljällä polttimolla
  • Kaappi grillitarvikkeiden säilytykseen
  • Kätevä sivulevy vihannesten tai kastikkeen valmistukseen

Edullinen kaasugrilli suurella grillauspinta-alalla ja neljällä polttimolla.

Neljä erillistä lämpöaluetta

Tällä grillillä on neljä erillistä lämpöaluetta, jossa liekitin jakaa lämmön. Pellit suojaavat grillin polttimoita. Kesäkeittiövaunussa on myös sivupolttimo, joka mahdollistaa esim. kastikkeiden valmistamisen tai perunoiden keittämisen grillauksen ohella. Tämä mahdollistaa täydellisen ruoanlaiton kokonaan grillillä. Käytä esimerkiksi kattilaa tai paistinpannua sivupolttimolla valmistaaksesi parhaimmat lisukkeet ateriaasi.

Taitettava sivupöytä

Grillissä on emaljoidut teräs grilliritilät ja käytännöllinen kaappi, jossa voit säilyttää grillitarvikkeita. Oikea sivupöytä on taitettava mikä helpottaa grillin säilytystä. Regulaattorisetti ei kuulu mukaan grilliin, joten se on ostettava erikseen.

Lyhyt esivalmisteluaika

Grillissä on integroitu sytytys ja grillaus pinta-ala on 63x40cm, joten esivalmisteluaika on minimaalinen, voit aloittaa grillauksen jo 5-10 min grillin sytyttämisen jälkeen.

Enemmän parempaa makua

Vinkkinä grillaukseen on käyttää savuhaketta joka myös antaa väriä että makua siihen mitä grillaat. Kirsikat ja omenat on esimerkiksi todella sopivia kanangrillaukseen ja kun puu lämpenee niin siitä vapautuu maistuvia aineita ja myös tärkeitä antioksidantteja. Tämä tekee sen, että grillattava ruokasi saa enemmän parempaa makua ja grillauksestasi tulee myös terveellisempää. Laita savuhake savustinlaatikkoon ja aseta savustinlaatikko yhden polttimon päälle, anna savun muodostua rauhassa ja grillaa sitten ruokasi suljetun kannen alla.


HUOM: Letku ja matalapainesäädin ei tule mukana, ostettavissa erikseen täältä.

Leveys/halkaisija 136 cm
Korkeus 109 cm
Materiaali Teräs
Väri Musta
Hoito
Vuoka Suorakulmainen
Tarvikkeet
Kampanjat
Materiaalitietoa

Tuotenro: 10031594 / 27882135

Leilas