Ulkoilma

Ruuasta nauttiminen ei ole pelkästään kolmen ruokalajin illallinen tai juhlaruokailu posliiniastioista. Se on myös kupillinen kuumaa kaakaota laskettelurinteessä tai vastapyydystetty kala ja uusia perunoita nautittuna ulkona saaristossa. Suomalaisille ulkoilmaelämä on tärkeä osa vapaa-aikaa, ei vähintään siitä syystä, että käytössämme on upea, puhdas luonto ja kauniit maisemat! Moni odottaa kesässä eniten maaseutua ja mökkeilyä tai purjehdusta, kun taas talvella hiihtoretket, laskettelureissut ja luisteluaktiviteetit täyttävät vapaa-ajan ja viikonloput. Ja mikäpä saisi ruokahalun paremmin heräämään kuin kunnon ulkoilmapäivä!

KitchenTimella olemme innostuneita siitä, miten jokin niin yksinkertainen voikin olla niin hyvää. Mikään ei maistu paremmalta kuin ulkona nautittu ruoka ja kunnon tuotteilla kokemus on vieläkin nautinnollisempi. Valikoimistamme löydätkin kaiken tarvitsemasi ulkoiluun ja ulkoaktiviteetteihin.

Ulkoilma kateogoriasta löydät erilaisia tarpeellisia tuotteita, joiden avulla ruuanvalmistus ulkona onnistuu helposti ja kätevästi. Valikoimassamme on erilaisia grillejä, savustimia, muurinpohjapannuja, ulkokeittiöitä sekä pienempiä retkeilyyn tarkoitettuja varusteita kuten juomapulloja ja piknik-astioita. Esimerkiksi grillin hankinta on iso investointi, joka kuitenkin kannattaa, sillä grilliruoka ja kesäkeittiössä vietetty on kesän parasta antia! Tutki siis rauhassa valikoimaamme ja mikäli sinulle tulee mieleen kysymyksiä, muista että olemme sinua varten.

Suositut tuotemerkit

Suosituimmat tuotteet