Moccamaster

Moccamaster on hollantilainen yritys, joka jo yli 40 vuoden ajan on valmistanut vain ja ainoastaan kahvinkeittimiä. Gerard C. Smit perusti yrityksen vuonna 1964 omassa autotallissaan ja visiona oli luoda kahvinkeitin, joka keittäisi maailman parasta kahvia.

Moccamaster

Moccamaster filosofia

Gerard ja hänen 100 hengen työryhmänsä Technivorm yrityksessä noudattavat seuraavanlaista filosofiaa: valmistaa turvallisia tuotteita, joihin kuluttajat voivat luotata 100%, vaikuttaa ympäristöön valmistamalla energiatehokkaita tuotteita, joiden elinikä on epätavallisen pitkä, käyttää kierrätettäviä ja maatuvia raaka-aineita. Lisäksi yksityishenkilöiden ostamille tuotteille annetaan 5 vuoden takuu mahdollisten teknisten virheiden takia – tätä harvoin tarvitaan, mutta se lisää kuluttajan turvallisuuden tunnetta. Gerard itse, vielä yli 70-vuotiaana tehtaassa yhä työskennellen, toteaa, että elämä on liian lyhyt pahan kahvin juomiseen.

Kestävä valinta

Kahvinkeitin on yksi kodin rakastetuimpia pienkoneita ja sitä käytetään useasti päivässä niin kotona kuin töissäkin. Hyvien keitto- ja jauhatusominaisuuksien lisäksi monelle tärkeitä ominaisuuksia kahvinkeitintä valitessa ovat energiatehokkuus ja turvallisuus. Moccamaster keittimellä on tavattoman pitkä elinikä ja turvallisuus on hiottu huippuunsa, nämä ominaisuudet takaavat, että se vastaa kovempiakin vaatimuksia. Kaikissa Moccamastereissa on myös automaattinen sulkutoiminto, joka lisää käyttöturvallisuutta. 

Moccamaster on turvallinen ja elegantti valinta keittiöön, mutta sillä on myös monia teknisiä ominaisuuksia, jotka maksimoivat kahvinautinnon. Keittimissä on esimerkiksi järjestelmä, joka kontrolloi lämpötilaa sekä innovatiivinen sulkija, jonka ansiosta kahvin aromit pysyvät itse juomassa. Moccamaster on myös toiminnoiltaan hiljainen, käytännössä se valmistaa kahvisi lähes äänettömästi ja kahvinvalmistumisen huomaat ainoastaan ihanasta kahvintuoksusta!