Mason Cash

Mason Cash on 1800-luvulta lähtien valmistanut laadukkaita keittiötuotteita ruoanlaittoon ja leivontaan.

Mason Cash

Historia

Mason Cash perustettiin Englannissa 1800-luvulla ja toiminta aloitettiin ruukuntekijänä englantilaisen keramiikkatuotannon sydämessä. Tuotantoon osallistui useita keramiikkaa mestaroivia henkilöitä, värikkäin heistä oli ”Bossy” Mason, jonka mukaan yritys 1800-luvulla nimettiin. Myöhemmin Tom Cash otti tehtaan haltuunsa ja nimesi sen uudelleen Mason Cash & Co.-nimiseksi.

1800-luvulla Mason Cash valmisti enimmäkseen ruukkuja, mutta vasta vuonna 1901 yritys muotoili ja valmisti ensimmäisen ikonisen Mason Cash kulhonsa. Kulhon muotoilu on pysynyt samana läpi vuosien ja sitä voi nykyään kutsua designklassikoksi. Designia on tuskin lainkaan muutettu vuosien varrella ja nykypäivänä Mason Cash onkin tunnettu sekä klassista että innovatiivisista tuotteistaan.  

Mason Cash on nykyään rakastettu tuotemerkki, jonka tuotteet ovat laadukkaita, käteviä ja samalla kertaa täyttävät tehtävänsä, mutta ovat myös esteettisesti kauniita. Jokainen tuote on suunniteltu ja tehty asiakkaiden toiveita ja tarpeita kunnioittaen. Suuri osa tuotteista on valmistettu ajatellen englantilaista alkuperää ja designia, kun taas osa tuotteista on tehty modernimmalla twistillä ja alkuperäiseen designiin on lisätty värejä ja kuvioita. KitchenTimelta löydät Mason Cashin ajattomia ja kauniita keittiötuotteita, jotka tekevät keittiössä työskentelystä entistä mukavampaa.