Magisso

Magisso on suomalainen designyritys, joka on toiminut vuodesta 2008 lähtien ja tänä päivänä Magisso on yksi Suomen palkituimpia designyrityksiä. Kaikki alkoi Helsingistä, kun Magisson perustajilla Juhanilla ja Anssilla oli palava halu perustaa yritys, luoda tarkoituksenmukaista designia sekä päästä kansainvälisille markkinoille.

Suosituimmat tuotteet

Cake Server, Sitruunankeltainen

Magisso

Cake Server, Sitruunankeltainen

€ 12.00
Juustoveitsi

Magisso

Juustoveitsi

€ 29.00
Kakkulapio

Magisso

Kakkulapio

€ 38.00
Turner Spoon Patakauha taittuvilla reunoilla

Magisso

Turner Spoon Patakauha taittuvilla reunoilla

€ 9.00
Sponge Holder Pesusienipidike muovinen

Magisso

Sponge Holder Pesusienipidike muovinen

€ 128 107.00

Magisso

Tuotteillaan Magisso haluaa vastata arkipäiväisiin ongelmatilanteisiin kuten, miten juoma pysyy kylmänä aurinkoisena päivänä, miksi irtoteen keittäminen on niin hankalaa tai minne tiskirätti jälleen on kadonnut. Pienillä, mutta merkittävillä ratkaisuilla Magisso helpottaa ja parantaa arkipäivän elämää ja tilanteita. Magisso toivoo voivansa luoda positiivisen kierteen, jossa ihmiset huomaavat ratkaisuja tilanteisiin ja ongelmiin, joiden eivät edes tienneet olevan mahdollisia ja jatkavat sen ystäviensä kanssa. Positiivisten kokemusten jakaminen aiheuttaa ympyrän, jossa jokainen voi inspiroida ja inspiroitua toisistaan.

Magisso luo tuotteita yhteistyössä taitavien suunnittelijoiden kanssa. Tärkeää yhteistyökumppaneissa on, että he arvostavat ja ymmärtävät suomalaista muotoilua ja suunnittelua. Tuotteillaan Magisso on voittanut peräti 23 erilaista designpalkintoa – tämä tekee yrityksestä yhden Pohjoismaiden huomattavimmista ja eniten huomiota saaneista designyrityksistä!

Cooling Ceramics

Magisso Cooling Ceramics on palkintoja voittanut tuotesarja, jonka avulla kaikki tarjoiltavasi pysyvät raikkaina ja viileinä pöydällä. Viilennysfunktio menee päälle, kun tarjoiluastioita pitää hetken kylmän veden alla. Näin tarjoiltava ruoka tai juoma pysyy kylmänä jopa tunteja! Cooling Ceramics tuotteita voi tuunata ja muokata omanlaisiksi tai juuri tiettyyn juhlaan sopivaksi tekemällä persoonallisen tekstin tai kuvion tuotteeseen liidulla. Cooling Ceramics tuotteiden pinta on nimittäin sellaista, että siihen voi liidulla piirtää! Tuotesarja on monesti palkittu ja viimeisin palkinto tuli vuonna 2016 Global Innovation Awardseissa White Line Ceramics karahville.