Saa ensimmäisenä valikoidut alennukset ja vinkit keittiöön
*Alennuskoodi on henkilökohtainen ja voimassa ainoastaan yli 59€ ostoksissa. Rekisteröitymällä hyväksyt valikoitujen tarjousten & ruoanlaittovinkkien vastaanottamisen sähköpostin ja tekstiviestien välityksellä KitchenTimelta. Voit peruuttaa uutiskirjeen koska tahansa.
Liitymme KitchenTimeen! Kiitämme Makujakaupan vuosistamme ja odotamme innolla muuttoa. Löydät saman, kattavan valikoiman keittiö- ja leivontatarvikkeita KitchenTimelta jo nyt!
Oletko varma, että haluat tyhjentää ostoskorin?
Nykyinen ostoskorisi poistetaan, jos päätät jatkaa näiden tuotteiden kanssa
VARASTONTYHJENNYS: Jopa 80 % alennus KAIKESTA*! Juuri nyt toimitusaikamme ovat normaalia pidemmät. Osta alesta nyt»
Paolo Roberton Le Zie on kuin italialaista ruokanautintoa parhaimmillaan. Le Zie tarkoittaa “tädit” italiaksi ja keittiösarjan inspiraatio on peräisin Etelä-Italiasta Maddalonin alueelta. Tuotesarja on rakennettu italialaisen keittiön perusaatteiden mukaisesti: laatua, traditioita, toimivuutta ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä ruokailoa.
Le Zien valikoimasta löytyvät kaikki mahdolliset tuotteet, joita voit kuvitella tarvitsevasi ruoanlaitossa ja parantaaksesi ruoanlaittokokemusta. Tuotteilla on selvä yhteys Italiaan ja Paulo Roberton italialaiseen inspiraatioon. Paulo Roberto on ylpeä italialaisista juuristaan ja tuotemerkin valikoimasta löytyy myös useita italialaisia raaka-aineita sille, joka haluaa todellista laatua. Tuotteista löytyy esimerkiksi oliiviöljyä sekä erilaista pastaa.
Paulo Roberto on tunnettu monien eri asioiden ansiosta ja näihin asioihin luonnollisesti kuuluu myös hänen ruoanlaittotaitonsa. Hänen nuoruutensa oli kuitenkin hankalaa aikaa ja aikoinaan hänet luokiteltiin Ruotsin vaarallisimpiin alle 18-vuotiaisiin henkilöihin. Kun hän kuitenkin aloitti harjoittelemaan kamppailulajeja, pääsi hän samalla eroon huonoista tavoistaan ja voitti sen sijaan mestaruuksia taekwondossa sekä kickboxingissa. Paulo on aina ollut kiinnostunut myös ruoanlaitosta ja nykyään hänen meriitteihinsä kuuluukin useita kokkikirjoja, ruokaohjelmia TV:ssä sekä hänen suosittu ravintolansa Panefresco Tukholmassa.
Paulon mukaan päivällinen on päivän tärkein hetki, jolloin on aikaa seurustella perheen kanssa. Silloin kaikki voivat kertoa päivästään ja irrottautua puhelimista sekä niiden aiheuttamasta häiriöstä. Paulon mielestä on tärkeää antaa ruoanlaitolle aikaa ja monet stressaavatkin turhaa eivätkä usko, että heillä on aikaa antaa muutamaa minuuttia päivästä ruoanvalmistamiseen. Nykyajan elämä on usein hektistä – tai näin ainakin haluamme uskotella itsellemme sekä muille. Paulon vinkki on, että opettelet ainakin 10 reseptiä ulkoa ja suunnittelet ruokaostoksesi etukäteen ja yksityiskohtaisesti. Tällä tavalla ruoanlaitosta tulee rutiininomaisempaa ja myös nopeampaa. Paulon omissa resepteissä on vain muutamia raaka-aineita, sillä tärkeintä on laatu eikä määrä!
Kun me KitchenTimella tutustuimme Le Zieen ja sen laadukkaisiin tuotteisiin, voisi tapaamista kuvailla perinteisellä rakkautta ensisilmäyksellä-sanonnalla. Tuotteet ovat laadukkaita ja niiden materiaalit ovat tarkkaan mietittyjä. Yksinkertaisesti ne ovat sellaisia tuotteita, jotka tekevät ruoanlaitosta sekä hauskempaa että helpompaa ja lisäksi näitä keittiövälineitä on mukava myös pitää esillä keittiössä. Olemme ylpeitä siitä, että ensimmäisenä keittiötarvikkeiden verkkokauppana saamme tarjota Le Zien tuotteita osana kokoelmaamme.