LAVA

Lava tai Lava Cooking on yritys, joka valmistaa vahvan tuotemerkkinsä takana valmistaa laadukkaita valurautatuotteita keittiöihin ja ruoanlaittoa varten. Jokainen LAVA tuote on ainutlaatuinen ja käsintehty, taidokkaat käsityöläiset, joilla on sukupolvien kokemus käsityöstä ja valuraudan käsittelystä, ovat tuotteiden takana.

Wooden Service Board Ø 30 cm irokopuuta

Lava

Wooden Service Board Ø 30 cm irokopuuta

€ 55.00
Minipata Ø10 cm Harmaa

Lava

Minipata Ø10 cm Harmaa

€ 29.00
Minipata Ø10 cm violetti

Lava

Minipata Ø10 cm violetti

€ 29.00
FRYING PAN Ø28 C/W WOODEN HANDLES - GLASS LID PINK

Lava

FRYING PAN Ø28 C/W WOODEN HANDLES - GLASS LID PINK

€ 82.00

LAVA

Luonnollinen lämmön säilytys ja uudelleen käyttö ovat valuraudan ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita kokit ja ruokaihmiset ovat käyttäneet hyödykseen satojen vuosien ajan. LAVA käyttää tuotteissaan hyväksi tätä ominaisuutta ja on kehittänyt erityisiä lasituksia, jotka paitsi lisäävät tuotteiden kauneutta myös parantavat niiden toimivuutta. LAVA keittiötuotteet ovat suunnittelultaan elegantteja ja tuotteita löytyy monessa eri värissä. LAVA-tuotteisiin ja tuotesarjoihin on olemassa myös lisäsarjoja ja –tuotteita. Jotka tekevät LAVA-tuotteista ideaalisia koteihin ja ammattilaiskeittiöihin. Tuotteet ovat sisäpuolelta valkoisia tai mustia ja.

LAVA-padat on suunniteltu siten, että niissä muodostuva höyry kondensoituu erityisellä tavalla, jolloin kaikki ruoat maut ja mehukkuus jäävät pataan, eivät haihdu höyryn mukana ilmaan. Ruoanvalmistus LAVA-padassa on kannattavaa myös siksi, että makujen ja mehukkuuden lisäksi myös ravintoaineet pysyvät ruoassa ja tekevät siitä näin ollen myös terveellisempää. LAVA yksinkertaisesti mahdollistaa herkullisen ja terveellisen tavan tehdä ruokaa.

Valurauta

Valuraudan ei voi sanoa olevan trendi, sillä valuraudasta valmistettuja patoja ja kattiloita on käytetty vuosisatojen ajan. Niiden suosio perustuu niiden kestävyyteen sekä kykyyn säilyttää lämpöä ja tällä tavoin parantaa ruoan laatua. Valurautatuotteet nousivat kunnolla suosioon 1900-luvulla, mutta 60-70-lukujen aikana niiden suosio laski teflon-keittiötuotteiden lanseerauksen myötä. Valurautatuotteet ovat kuitenkin pitäneet pintansa ja monet kokit suosittelevat juuri valuraudan käyttöä kokatessa.

LAVA valurautatuotteiden etuja ovat esimerkiksi

  • Ainutlaatuinen lämmön säilöntä kyky
  • Emaloitu pinta, non stick-pinnoite sekä drip lip-funktio
  • Helppo puhdistettavuus: tiskikoneessa tai käsin
  • Ympäristöystävällisyys: 100% kierrätettävä, säästää energiaa lämmönsäätely kykynsä ansiosta
  • Sopii kaikille lämmönlähteille
  • Myrkytön