Kyocera

Suosituimmat tuotteet

Näytetään 40 / 55 tuotteesta

Kyocera

Materiaali

Kyoceran veitset on valmistettu zirkoniumoksidista, jonka ansiosta veitsien terät kestävät paljon paremmin kuin teräksestä valmistetut. Terien etu on myös se, etteivät ne ruostu eikä niistä ei irtoa makua tai väriä ruokaan. Veitset ovat kevyitä ja säilyttävät terävyytensä muita veitsiä paremmin, Kyoceraveitsen kestävyys ja laatu ovat täysin omaa luokkaansa. Yritys käyttää valmistuksessa ainutlaatuisia menetelmiä, joiden kautta valmistetaan uudelleenkristallisoituja jalokiviä, joiden ominaisuudet ovat samat kuin niiden luonnollisilla vastineilla. Keraaminen veitsi sopii sinulle, joka haluat terävän vetisen, joka säilyttää ominaisuutensa ilman tarkkaa huoltamistakin! Kyoceraveitsi on pitkäikäinen ja helppohoitoinen. 

Hoito-ohjeita

Jotta veitset säilyisivät hyvänä mahdollisimman pitkään, niitä tulee käyttää puulaudalla tai laadukkaalla muovileikkuulaudalla. Veitsiä ei saa käyttää kovilla alustoilla kuten kivi, lasi, porsliini tai marmori. Kyoceraveitsiä ei myöskään tulisi altistaa taivuttamiselle esimerkiksi kaivertaessa, sillä keraaminen veitsi ei taivu ja voi vahingoittua, jos sitä taivuttaa liikaa. Puhdistukseen suositellaan käsinpesua ja tiskikonetta tulisi välttää. Veitsien säilyvyyden ja laadun takaamiseksi on veitsien oikeaoppinen säilytys erittäin tärkeää. Veitset tulisi mieluiten säilyttää erillään muista työvälineistä, jotka saattavat vahingoittaa veitsen pintaa ja terää. Veitsitukki, magneetti tai veitsikotelo ovat loistavia vaihtoehtoja! Kyoceralta löytyy esimerkiksi hieno bambusta valmistettu säilytysteline veitsille. 

Mandoliini

Viime aikoina keittiömaailmassa suosiota ovat saavuttaneet erilaiset mandoliinit. Mandoliini on väline, jonka avulla on yksinkertaista, helppoa ja nopeaa pilkkoa tai raastaa esimerkiksi perunaa tai vihanneksia. Mandoliinien keraaminen terä säilyttää veitsien tapaan terävyytensä kauan ja mandoliinit ovatkin saaneet huippuarvosteluja niin harrastelija- kuin ammattikokeiltakin.