Joseph Joseph

Joseph Joseph on kaksoisveljesten Antony ja Richardin vuonna 2003 perustama yritys, jonka tavoitteena on luoda käytännöllisiä tuotteita, ongelmia ratkovia tuotteita kotitalouksiin. Veljeksillä on suuri kiinnostus suunniteluun, muotoiluun ja keksintöihin.

Suosituimmat tuotteet

TriScale Keittiövaaka Valkoinen - 21,9 cm

Joseph Joseph

TriScale Keittiövaaka Valkoinen - 21,9 cm

€ 58.00
Dial Baby Säilytyslaatikkosetti 10 Osaa Kirkas/Minttu - 17 cm

Joseph Joseph

Dial Baby Säilytyslaatikkosetti 10 Osaa Kirkas/Minttu - 17 cm

€ 26.00

Joseph Joseph

Kaikki alkoi leikkuulaudasta

Joseph Joseph – mallisto koostui alkujaan vain muutamasta keittiötuotteesta, joiden joukossa oli yksi muista eroava tuote: yksinkertainen lasinen leikkuulauta. Leikkuulaudan käytännöllisyys sekä hygieenisyys kiinnittivät veljesten huomion valmistaa tuotteita, jotka tehokkaasti ratkaisevat arjen ongelmia. Tämän jälkeen he alkoivat nähdä ja löytää lisää mahdollisuuksia suunnitella ja valmistaa tuotteita uudella tavalla, joka parantaisi tuotteiden toimintavalmiuksia keittiössä. Koko Joseph Joseph-tiimi jakaa saman innostuksen ja kiinnostuksen innovaatioihin sekä ongelmanratkaiseviin tuotteisiin. 

Nykyään Joseph Joseph valikoimaan kuuluu innovatiivisten ja käytännöllisten keittiötuotteiden lisäksi myös kauniita puhdistustuotteita sekä ruoansäilytykseen tarkoitettuja tuotteita, joissa on käytetty järkevää suunnittelua ja keskitytty vähentämään muovinkäyttöä. Joseph Joseph-tuotteita voi yhdistellä eri väreissä ja niiden ansiosta työ keittiössä on sekä yksinkertaisempaa että hauskempaa!