iSi

iSi on vuonna 1964 perustettu saksalainen tuotemerkki, joka perustamisestaan asti on ollut kaasupaine-järjestelmien johtavia tuottajia. Nykyään iSi myy tuotteitaan yli 80 maassa ja KitchenTimelta löydät useampia yrityksen suosittuja sifoneita.

Gourmet Whip Plus Sifoni ruostumaton teräs 0,5 l

ISi

Gourmet Whip Plus Sifoni ruostumaton teräs 0,5 l

€ 120.00
Kermasifoni Easy Whip Plus 0,50

ISi

Kermasifoni Easy Whip Plus 0,50

€ 67.00
Neulapäät Gourmet Whip Sifoniin

ISi

Neulapäät Gourmet Whip Sifoniin

€ 28.00

iSi

Historia

Karl Fischer-Pochtler alkoi kehitellä liikeideaansa vuonna 1964 ja siitä hetken kuluttua yritys jo valmisti ensimmäiset soodakoneensa yritysnimen Carl Pochtler AG alla. Nykyinen tuotemerkki iSi Group luotiin sen jälkeen, kun iSi Metallwarenfabrik noteerattiin pörssissä. Yritys on edelleen perheyritys ja Christian C. Pochtler on menestyksekkäästi luotsannut yrityksen 2000-luvulle innovatiivisen yritysstrategian avulla. Alusta alkaen innovaatio ja tutkimus on olleet tärkeä osa yrityksen toimintaa ja yksi menestyksen salaisuuksista. Nykyään iSin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 80 eri maassa.  

Visio

iSin visio on tutkia vielä tuntemattomia polkuja ja löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja keittiöön. iSi haluaa työllään inspiroida muita, luoda uusia trendejä sekä kokea ruokalajeja uusilla tavoilla. Yritys jahtaa jatkuvasti uusia ideoita, joilla se voi yhdistää luovuuden, luotettavuuden ja vaihtelun. Kaikissa yrityksen tuotteissa näkyy innovaation, designin ja käytännöllisyyden sekoitus. Tuotteidensa avulla yritys haluaa myötävaikuttaa parempaan ruoanlaittokokemukseen niin kotikeittiöissä kuin ammattiravintoloissakin.

Kestävä kehitys

iSin filosofian mukaan kestävä kehitys toiminnassa on mahdollista vain, jos jokainen työntekijä on tietoinen ympäristökysymyksistä ja niiden vaikutuksista sekä raakamateriaaleissa. Tuotannossa että varsinaisissa lopputuotteissa. iSi käyttää tuotteissaan rautaa, joka on kestävä materiaali ja jonka lisäksi voi myös kierrättää ja käyttää uudelleen uusissa tuotteissa. Metallijämiä sulattamalla voi luoda uusia tuotteita ja tämä on tärkeä osa metallin kierrätystä. iSin valmistamat laturit ovat myös tärkeä kierrättää viemällä ne lähimpään keräyspisteeseen. Tällä tavalla kaikki voivat vaikuttaa ympäristöystävällisen tuote-elinkaaren syntymiseen.