Tunnetut tuotemerkit E-G

Täältä löydät sekoituksen isoja sekä pienempiä tuotemerkkejä jotka valmistavat laadukkaita tuotteita jotka tekevät ruoanlaitostasi helpompaa ja hauskempaa. Tunnettujen tuotemerkkien joukosta löydät esimerkiksi Eva Solon, joka on valmistanut laadukkaita keittiö- ja sisustustuotteita tanskalaisella muotoilulla jo vuodesta 1913. Tuotteita yhdistää käytännöllisyys ja laatu joka on tietenkin haluttua. Toinen tunnettu Tanskalainen yritys on Erik Bagger joka valmistaa mm. laseja sekä lautasia ajattomalla muotoilulla.

KitchenTimelta löydät myös tuotteita kotiisi, puutarhaasi, säilytykseen sekä valaistukseen. Löydät meiltä esimerkiksi kynttilälyhdyt, kattokruunut sekä muut tuotteet Ernst Kirchsteigerilta. Ernstin tuotteet edustavat ajatonta muotoilua joka vanhenee kauniisti. Löydät myös Ruotsalaisen Gustavsbergs Porslinfabrikin palkitut serviisit jotka ovat erittäin näyttäviä ja kauniita. Valikoimasta löydät mm. kauniit kahvi- & teekupit, munakupit sekä lautaset.

Suomalaisille tuttu Fiskars valmistaa käytännöllisiä tuotteita keittiöön ja puutarhaan parhaasta laadusta. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi sakset, veitset, paistinpannut ja kattilat joista erityisesti vuonna 1967 lanseeratut sakset ovat kaikkien suosiossa. Valikoimastamme löydät myös Gefun joka valmistaa laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita ruoanlaittoon ja leipomiseen. Gefun tuotteiden joukosta löydät esimerkiksi vihannesleikkurit, spiraalileikkurit ja sorvit jotka helpottavat elämää keittiössäsi. Exxentiltä ja Funktionilta löydät puolestaan laajan valikoiman keittiötuotteita pastakoneista, mukeihin ja leivontamuotteihin.