Crock-Pot

Crock-Pot on amerikkalainen slow-cooker, jota sen 70-luvulla lanseeraamisen jälkeen on myyty miljoonia kappaleita. Periaate on hyvin yksinkertainen: täytä kone haluamillasi raaka-aineilla, käynnistä slow-cooker ja lähde töihin. Kun palaat kotiin, sinulla on hyvältä tuoksuva pataruoka valmiina. Suurimmassa osasta slow-cookereita on kolme lämpöasetusta: matala- ja keskilämpö sekä lämmönpito. Joissakin keittimissä on jopa ajastintoiminto, jonka avulla voit määrittää, kuinka kauan keitin on käynnissä ennen kuin se menee lämmönylläpitotilaan.

Crock-Pot löytyy muutamassa eri mallissa, joissa on erilaiset toiminnot., mutta kaikki slow-cookerit koostuvat padasta ja lämpöä johdattavasta osasta. Pata toimii loistavasti sähköliedellä ja uunissa ja sitä voi käyttää esimerkiksi sipulin tai lihan valmistamiseen ennen keittimen käyttöä. Lämmönjohdattimen ansiosta lämpö leviää koko pataan, eikä pohjaan palamisen vaaraa ole lähes ollenkaan. 

Crock-Pot esiteltiin amerikkalaisille kotitalouksille yli 40 vuotta sitten yksinkertaisena keittimenä. Tuotemerkki alkoi pian edustaa tapaa, joka yksinkertaistaa ruuanlaiton ja mahdollistaa herkullisten ja edullisten ruoka-annosten valmistamisen. Ensimmäisen keittimen jälkeen on markkinoille tuote uusia versioita uusilla toiminnoilla ja myös meidän valikoimastamme löydät slow-cookereita erilaisiin tarpeisiin. 

Pulled Pork

Pulled Pork on mitä mainioin valmistaa Crock-Potissa ja sen avulla lihasta tulee uskomattoman mureaa ja hyvää. Tämä resepti tulee Crock-Potin omasta reseptikokoelmasta ja on klassinen amerikkalainen versio, jossa on mukana niin chipotlepastaa kuin viskiäkin. 

Annoksia: 8

Valmisteluaika: 10 min

Valmistusaika: 7-9h 

1 kg kassleria (sianniskaa)
1 hienoksi hakattu sipuli 
4 hakattua valkosipulinkynttä

BBQ-kastike: 
0,5 dl vettä (coca-cola)
1 rkl fariinisokeria
1 tl juustokuminaa
1 dl ketsuppia
1 rkl viskiä
0,5 rkl chipotlepastaa
1 rkl korianteria

 Tee näin
1.    Paista sipuli ja valkosipuli voissa ja laita ne pataan
2.    Laita liha pataan.
3.    Sekoita kastike ja kaada päälle.
4.    Keitä noin 7-9 tuntia. Pilko liha haarukalla.

Suositut tuotemerkit

Järjestys 9 / 9 tuotetta