Keittiötuotteet C-D tunnetuilta tuotemerkeiltä

KitchenTimella tarjoamme monia isoja sekä pienempiä tuotemerkkejä josta löydät varmasti sinulla sopivat keittiötuotteet. Chef’n tarjoaa esimerkiksi keittiötuotteet jotka yhdistävät hauskuuden sekä käytännöllisyyden joka tekee ruoanlaitostasi helpompaa. De Buyer, Demeyere ja Claus Holm tarjoavat puolestaan patoja, kattiloita ja paistinpannuja joiden avulla onnistut varmasti keittiössä. Keittiökoneet jotka helpottavat ruoanlaittoasi löydät esimerkiksi Chef’s Choicelta sekä Cloerilta. Näiltä tuotemerkeiltä löydät sähköiset keittiövälineet klassisella muotoilulla jotka ovat tunnettuja laadustaan.

Kahvi-kategoriasta löydät  kahvinkeittimiä, espressokeittimiä sekä muita tuotteita keittiöllesi tuotemerkeiltä kuten C3 ja De'Longhi. Caffè Mauro ja Compact Designs tuotemerkit keskittyvät puolestaan espressokoneisiin sekä maistuvan kahvin tuottamiseen.

Klassiset keittiötuotteet kuten keittiövaa’at ja leivänpaahtimet löydät eri väreissä tunnetuilta Dultonilta ja Dualitilta. Katettuun pöytään löydät servietit, lasit ja muoviaterimet Dunilta joka valmistaa tuotteita erityisesti juhliin. Laajan valikoiman tarjoilutuotteita löydät esimerkiksi myös Dorrelta, Derulta ja Duralexilta jotka ovat tunnettuja laseistaan. Carolina Gynnings tarjoaa puolestaan hienot viinilasit, samppanjalasit ja olutlasin arkeen ja juhlaan.