Breville

Breville on australialainen perheyritys, joka aloitti toimintansa myymällä radioita 30-luvulla, mutta joka tänä päivänä myy sekä muiden valmistajien, että omia keittiötuotteitaan maailmanlaajuisesti.

Suosituimmat tuotteet

Voileipägrilli irtiotettavilla grillilevyillä

Breville

Voileipägrilli irtiotettavilla grillilevyillä

€ 52.00
Style Leivänpaahdin 2 Siivua Valkoinen

Breville

Style Leivänpaahdin 2 Siivua Valkoinen

€ 69.00
Style Vedenkeitin 1,7L Musta

Breville

Style Vedenkeitin 1,7L Musta

€ 74.00

Breville

Historia

Brevillellä on pitkä historia, jonka aikana se on parantanut ihmisten ruoanlaittokokemuksia innovatiivisen teknologian kautta. Breville perustettiin Australiassa vuonna 1932 samana päivänä, kun kun kuuluisa australialainen hevoskilpailu alkaa. Yrityksen nimi on yhdistelmä perustajien Bill O´Brien sekä Harry Norvillen nimistä. Brevillen matka tuotemerkiksi, joka se tänään on, on kestänyt jo 84 vuotta. Yrityksestä on tullut ikoninen australialainen tuotemerkki, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti. Brevillen tuotteita myydään nykyään yli 50 eri maassa sekä Euroopassa, että USA:ssa. Vahva paikka markkinoilla on saavutettu innovatiivisuuden ja designin ansiosta, jotka toimivat vetovoimana yrityksen kehittämisessä. 

Brevillen suosittu Snack ’n’ Sandwich lanseerattiin vuonna 1974 ja Juice Fountain 1999. Yrityksen valikoimaan on aina kuulunut laaja valikoima erilaisia tuotteita ja tuotteet ovat antaneet inspiraatiota monille eri sukupolville sekä ammatti- että harrasteliljakokkeja. Breville on tunnettu siitä, että suuresta suosiosta huolimatta yrityksen perusarvona on kuunnella asiakkaitaan ja jokainen tuote, innovaatio sekä design on saanut vaikutteita asiakkailta. 

Mehulinko

Breville myy useita suosittuja mehulinkoja ja blendereitä, joiden avulla on helppo valmistaa terveellisiä mehua. Itsepuristetuista terveysmehuista on viime aikoina tullut erittäin suosittua. Tavallinen, kaupasta ostettu, mehu saattaa sisältää jopa 11g sokeria per desilitra. Tekemällä mehusi itse pystyt kontrolloimaan raaka-aineita ja sekä mehun sisältöä. Reseptejä mehuihin löytyy monista eri keittokirjoista sekä netistä. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana, kun puristat mehusi itse. Aamupalaksi sopii esimerkiksi mansikka-appelsiini-inkivääri-lime-mehu tai iltapäivän välipalaksi vadelma-mustikka-sitruunamehu. Vihreän version voi tehdä esimerkiksi pinaatista, omenasta ja banaanista. Mahdollisuudet ovat loputtomat ja Brevillen erilaiset mehutarvikkeet sopivat tähän täydellisesti!