Bodum

Peter Bodum perusti Bodumin vuonna 1944 Kööpenhaminassa ja nykyään tuotemerkki edustaa kauniisti suunniteltuja, laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita.

Bistro Termoskannu malliin 1101 valk.

Bodum

Bistro Termoskannu malliin 1101 valk.

€ 38.00
Kestosuodatin

Bodum

Kestosuodatin

€ 21.00
Pavina lasi silikonirengas 10 cl 2 kpl lime

Bodum

Pavina lasi silikonirengas 10 cl 2 kpl lime

€ 15.00
Kahva Pebo-kahvinkeittimelle

Bodum

Kahva Pebo-kahvinkeittimelle

€ 24.00

Bodum

Laaja valikoima pressopannuja ja keittiövälineitä

Nykyään Bodum valmista kaikkea keittiökoneista keittiövälineisiin, kahvinkeittimiin ja laseihin. Kahvi on aina ollut Bodumin toiminnan ydin ja ranskalainen Bistro pannu yrityksen suurmyyjä. KitchenTimelta löydät laajan valikoiman Bodumin tuotteita esimerkiksi klassiset lasista ja ruostumattomasta teräksestä tehdyt pressopannut. 

Pressopannujen joukosta löytyy myös suosittu Bistro-pannu, jossa on tyylikäs ja moderni muotoilu. Myös Chambord on klassinen suurmyyjä suosikki ja se lanseerattiin jo 50-luvulla. Eileen-sarja on kauniisti kuvioitu, ruostumatonta terästä ja sopii hienosti moderniin keittiöön. Valikoimasta löytyy myös Kenya-malli, joka yhdistää traditioita ja moderniutta tyylikkäällä tavalla. Kaikki Bodumin kahvipannut ovat tyylikkäitä, yksinkertaisia ja käytännöllisiä! 

Useat Bodumin tuotesarjat tarjoavat myös klassisia teekannuja filtterillä. Teekannu, jossa on integroitu filtteri, toimii samalla tavalla kuin pressopannu kahville. Filtteri on kiinni kannessa ja siivilän läpi teenlehdet muodostavat teenmaun, mutta pysyvät silti erillään vedestä. Tämän lisäksi Bodum tarjoaa myös keittiökoneita, kahvimyllyjä ja muita käytännöllisiä kaittiötarvikkeita, jotka kaikki edustavat tanskalaista suunnittelua ja tyylikkyyttä. Monet tuotteista löytyvät eri väreissä ja eri koissa. Bodum on voittanut myös monia palkintoja esimerkiksi lasistaan, jossa on kaksoisseinät!

Hyvää pressokahvia nopeasti ja helposti

Bodumin kahvinkeitin on erittäin maukasta, mikä johtuu jauhamistekniikasta. Hyvä kahvi on helppo ja yksinkertainen valmistaa. Bodumin klassisilla pressokannuilla saat tehtyä hyvää kahvia vain muutamassa minuutissa, lisäksi kannu sopii hyvin pöydälle ja kattaukseen. 
    
Bodum kahvinkeitto-ohjeet


1.  Irrota mäntä pannusta.
2.   Jokaista 1,25 dl vettä kohti lisää 1 kukkurallinen ruokalusikallinen kahvia kannuun. Valitse lempikahvisi tai jokin lempikahvipavuistasi. (Vältä hienoksi jauhettua kahvia, sillä se voi tarttua kiinni filtteriin)
3.   Kaada vettä hitaasti kannuun ja jätä ainakin 2,5 cm marginaali yläreunaan. Sekoita sitten muovilusikalla.
4.   Odota 4 minuuttia ennen kuin painat kannen alas
5.   Filtterin lasket alas parhaiten, kun painat nappia hitaasti.
6.  Kahvi on valmis kaadettavaksi!