Bloomingville

Näytetään 40 / 2012 tuotteesta

Bloomingville

Design filosofia

Kasvusta ja suosiosta huolimatta Bloomingvillen missio on pysynyt samana: tavoitteena on tuoda hyväntuulista muutosta jokapäiväiseen designiin. Tämä missio on tehty mahdolliseksi saavuttaa luomalla laaja valikoima trendikkäitä tuotteita, joissa hyvä hinta, korkea laatu ja korkeantason palvelu kohtaavat toisensa.

Vuodesta 2014 Bloomingville on ollut osa USA-perusteista Regent Holdingia ja yritys julkaisee vuodessa kaksi päämallistoa, viisi muuta mallistoa sekä yhden joulumalliston. Monipuolisen kokemuksensa sekä useiden mallistojensa ansiosta Bloomingville on kehittänyt kyvyn valmistaa tuotteita, jotka luovat koteihin lämpimän ja välittömän tunnelman. Bloomingvillen juuret ovat tiukasti tanskalaisissa designtraditioissa ja yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia tapoja herättää koti eloon ja tuoda yllätyksellisyyttä moderniin sisustukseen.

Bloomingville ihannoi luonnollista yksinkertaisuutta. Bettina yhdessä tiiminsä kanssa etsii aina asioita, jotka ensisilmäykseltä vaikuttavat epätäydellisiltä. Juuri tämä tekee Bloomingvillen tuotteista erityisiä ja erottaa ne kilpailijoiden vastaavista tuotteista. Yrityksenä Bloomingville pyrkii olemaan alansa voimakkain design brändi, joka vaikuttaa muutokseen maailmassa. Nyrkkisääntönä on, että jo muutaman Bloomingvillen tuotteen tulee saada aikaan yllätyksellinen ja raikas tunnelma kotona – sekä tietysti myös hieman iloisempi!