Ascaso

Ascaso on perustettu Barcelonassa vuonna 1962 J. Ascason toimesta. Alun perin yritys keskittyi valmistamaan ja toimittamaan varaosia espressokoneisiin. Nykyään yrityksessä on kaksi osastoa, joista toinen keskittyy kahvikoneiden varaosien valmistukseen ja toinen laadukkaiden kahvikoneiden ja kahvimyllyjen valmistukseen.

Ascaso

Ascaso espressokoneet: tyylikäs, retro ja moderni muotoilu

Dream: Ascaso Dream espressokone on yksi yrityksen ikonituotteista, sen on suunnitellut Marc Aranyó ja se on käsintehty Barcelonassa. Retro-tyylinen Dream espressokone on tehty kotikäyttöä varten, mutta sen laatu on kuin baristan. Kahvinkeitin on alumiinia ja siitä löytyy eri värisiä versioita.
Basic: Ascaso Basic yhdistää uusimmat trendit ja perusasioihin, lopputulos on moderni kahvinkeitin ammattimaisilla toiminnoilla. Keitin on tehty ABS-muovista, ruostumattomasta teräksestä ja se sopii jokapäiväiseen käyttöön ja tekee täydellistä espressoa. 
Steel: Steel-sarjan espressokone on tehty 100% ruostumattomasta teräksestä ja on ylistys Ascason Barcelonan tehtaalle. Käytännöllisyys ja tyylikkyys tekevät koneesta oikean ammattilaisen kotikäyttöön. 

Yhteiset toiminnot:

Korkealaatuiset materiaalit tarkoittavat sitä, että kahvikoneet nopeasti saavuttavat tarvittavan lämpötilan, jotta ne voivat tehdä useita kahvikupillisia ilman että ne ylikuumentuisivat. Koneissa on kaksi termostaattia, jotka säätelevät lämpötilaa ja lisäksi kalkkiutuminen on minimoitu. Vesitankki on irrotettava, jotta sen puhdistus olisi mahdollisimman helppoa ja jotta vesimäärää olisi helppo kontrolloida. Kahvikoneen yläpuolella on taso, joka pitää kupit lämpiminä eikä kahvi kaataessa heti viilene. 

Ascason kahvimyllyt

Valikoimastamme löydät espressomyllyn monia eri versioita ja eri kokoja. Malleista i-mini, i1 ja i2 kahvimyllyt ovat klassisia ja tyylikkäitä, ne on tehty alumiinista ja suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Ascaso kahvikeittimien kanssa niin koti- kuin yrityskäytössäkin. Näissä kahvimyllyissä on säädeltävä kahvinjauhanta ominaisuus, jota voi säätää käytettävän kahvilaadun mukaan. Kahvimylly i-Steel on tehty 100% ruostumattomasta teräksestä ja siinä on samat ammattimaiset toiminnot sekä kunnon mylly. Kaikki kahvimyllyt ovat helppoja puhdistaa, mikä on tärkeä ominaisuus myös kahvimyllyssä. Tarkka puhdistus varmistaa kahvimyllyn kestävyyden ja pitkän iän!