Kokkiveitset

Jokaisessa keittiössä pitää olla toimivat kokkiveitset! Kokkiveitsellä voit leikata, pilkkoa sekä kuutioida useimpia raaka-aineita, joten kokkiveitset ovat erittäin monikäyttöisiä. Kokkiveitsen terät ovat usein ohuita, jotta ne olisivat mahdollisimman teräviä - tämän takia kokkiveitset eivät esimerkiksi sovellu erittäin kovien raaka-aineiden leikkaamiseen. Kokkiveitsen valinnan ratkaisee kätesi koko, käyttötarkoitus ja se, miten paljon aikaa veitsen huoltamiseen olet valmis käyttämään. 

Kokkiveitsi on erittäin suosittu veitsimalli, sillä se on todella monikäyttöinen. Olitpa sitten etsimässä eurooppalaista, keraamista tai japanilaista veistä, jokaisesta veitsestä löytyy useita eri malleja. Voit valita kokkiveitset, jotka sopivat yhteen muiden keittiötarvikkeittesi kanssa, sillä kahvoja on saatavilla erivärisinä sekä eri materiaaleissa. Kokkiveitset ovat myös hyvä sijoitus keittiöösi, sillä laadukkaat kokkiveitset eivät ainoastaan helpota ruoanlaittoasi vaan ne kestävät todella kauan, jos niistä pidetään huolta oikealla tavalla. Kokkiveitsi on täydellinen ensimmäinen veitsi keittiöösi, sillä sen avulla pärjäät pitkään!

Meiltä löydät esimerkiksi seuraavat tuotteet: Satake kokkiveitsi, Victorinox kokkiveitsi, Zwiling kokkiveitsi sekä japanilainen kokkiveitsi.

Järjestys 40 / 112 tuotetta

Näytetään 40 / 112 tuotteesta