Paistoastiat

Täältä löytyy klassisia paistinpannuja, kasareja, grillipannuja, wokkipannuja, Sauteuse-pannuja sekä ohukaispannuja. Pannu on paistoastia joka on syytä valita huolella, jotta onnistuisit keittiössä! Jokaisella pannulla on omia erityisominaisuuksia. Siksi ne sopivat omiin käyttötarkoituksiinsa ja siksi niitä pitää huoltaa eri tavalla.

Kaikkia pannuja ei myöskään voi käyttää kaikkien materiaalien kanssa. Teflonpannu on esimerksiksi helppo tiskata, mutta sitä ei koskaan tulisi käyttää metallivälineiden kanssa. Valurautapannut kestävät puolestaan korkean lämpötilan ja ne johtavat hyvin lämpöä, mutta niiden puhdistamiseen ei suositella käytettäväksi astianpesuainetta. Pinnoittamattomia paistinpannuja voidaan käyttää korkeissa lämpötiloissa, keraaminen pannu taas estää tehokkaasti ruoan tarttumista pannuun. Joitakin paistinpannuja voi käyttää myös uunissa, esimerkiksi munakkaan tai frittatan valmistukseen.

Hyvän ja laadukkaan pannun hankintaan kannattaa panostaa, sillä laadukas pannu kestää monia vuosia. Kurkkaa valikoimaamme ja valitse omaan keittiöösi sopivat paistoastiat!

Suositut tuotemerkit

Suosituimmat tuotteet