Keittokirjat

Paraskin kokki kaipaa keittokirjaa aina silloin tällöin. Keittokirja voi olla pelastus sellaisina päivinä, kun mielikuvitus ei lennä ja pää lyö tyhjää. Reseptikirjat, kokkikirjat ja keittokirjat eivät ole pelkästään käytännöllisiä apureita vaan myös kauniita koristeita keittiöhyllyllä tai sisustuselementtejä keittiössä! Keittokirja on myös mukava lahja esimerkiksi vastavalmistuneelle ja tupaantuliaislahja uuteen kotiin muuttaneelle. Keittokirja toimii sekä inspiraation että neuvojen lähteenä.

Liian montaa keittokirjaa ei voi omistaa! Jos olet juuri ostanut esimerkiksi Crock-Potin, kannattaa hankkia reseptikirja siihen sopivaan ruoanlaittoon. Tai haluatko opetella valmistamaan ruokaa molekyyligastronomian avulla? Meiltä löydät keittokirjan myös tätä varten.

Hienojen keittokirjojen lisäksi löydät täältä myös keittokirjatelineet. Keittokirjateline on oiva apuväline, kun luet keittokirjaa kokatessasi. Keittokirjatelineen avulla kirja pysyy auki ja oikeassa asennossa, jotta voit keskittää kaiken huomiosi ruoanlaittoon. Voit myös jättää kirjan lempireseptisi kohdalta auki kirjatelineeseen ja näin luoda entistä persoonallisemman tunnelman keittiöösi! Kirjatelineen avulla resepti pysyy esillä koko kokkauksen ajan, etkä esimerkiksi taikinaa tehdessäsi joudu yhtäkkiä sotkuisilla käsillä sotkemaan myös kirjaa reseptikohtaa etsiessäsi. 

Järjestys 16 / 16 tuotetta