Uunipellit

Uunipelti on niin olennainen osa keittiötä ja uunia, ettei sen olemassaoloa edes huomaa ennen kuin se puuttuu. Se on loppujen lopuksi varmasti yksi keittiön käytetyimmistä tuotteista. Uunipeltejäkin on olemassa paljon erilaisia ja eri tarkoituksia varten. Uunipellit ovatkin yksi keittiön monipuolisimmista välineistä!

Uunipelillä valmistat helposti ja nopeasti ruokaa uunissa. Uunipellillä voit esimerkiksi valmistaa mehevää lihaa, maukkaita uuniperunoita, terveellisiä uunijuureksia tai rapeaa aitoa pizzaa. Nämä ovat ruokia, jotka sopivat joka tilaisuuteen. Uunipellillä voit jopa valmistaa kokonaisen aterian samaan aikaan, mikä helpottaa ja nopeuttaa arkielämäsi rutiineja.

Uunipeltejä löytyy eri muotoisia ja eri materiaaleista valmistettuina. Joissakin on non stick-pinnoite, jonka ansiosta ne on helppo puhdistaa, eikä ruoka tartu niiden pintaan samalla tavalla. Jos haluat valmistaa esimerkiksi lihaa uunissa, kannattaa valita paistopelti, jossa on korkeat reunat, sillä kypsetessään lihasta irtoaa paljon nestettä. Pizzan valmistamiseen puolestaan sopii parhaiten alusta, jossa on reikiä, sillä tällä tavalla pizzapohjasta tulee mukavan rapea.

KitchenTimelta löydät monta eri vaihtoa – on eri värejä ja eri malleja sekä erilaisia ominaisuuksia, joten mieti, mitä haluat valmistaa ja valitse paistopellit sen mukaan!

Järjestys 24 / 24 tuotetta