Pizzalapiot

Pizzalapion avulla tarjoilet pizzaa kuin aito italialainen. Pizzalapio helpottaa pizzan tekoasi, sillä sen avulla sekä siirrät raa’an pizzapohjan helposti uuniin ja otat sen pois uunista, kun se on valmis. Myös pizzan tarjoilu helpottuu leveän pizzalapion ansiosta; täytteet eivät leviä lattialle eikä pizzasi mene pilalle. Usein lämmintä pizza siirtäessä ongelmaksi muodostuu se, että pizza taittuu ja vääntyy ja samalla sen täytteet ja kuuma juusto leviävät joko lautaselle, pellille tai lattialle. Kunnon pizzalapiota käyttäessä tämä ongelma on oikeastaan mahdoton.

Meiltä löydät pizzalapiot, jotka on tehty teräksesta tai puusta ja voit valita juuri sinulle sopivan materiaalin. Pizzalapio auttaa sinua paistamaan aidon rapean pizzan, jota voit tarjoilla esimerkiksi, kun ystäväsi tulevat kylään. Pizzalapiota voi tietenkin myös käyttää myös muun, kuin pizzan ottamiseen uunista. Esimerkiksi leivän tai kakun leipominen helpottuu huomattavasti pizzalapioon avulla eikä sinun tarvitse pelätä käsiesi palamista, kun siirrät leipomuksia uuniin ja sieltä pois.

Valikoimastamme löytyy esimerkiksi laadukkaita pizzalapioita tuotemerkeiltä kuten Eva Solo ja Funktion. Pizzalapioita löytyy eri malleissa ja materiaaleissa, esimerkiksi puussa ja ruostumattomassa teräksessä. Löydät varmasti omaa makuasi ja tarpeitasi vastaavan!

Järjestys 7 / 7 tuotetta