Pizzakivi

Oletko joskus miettinyt, miten ravintolat saavat pizzansa niin rapeiksi ja ihanan makuisiksi? Mutta yrityksistäsi huolimatta et ole vielä päässyt täysin samaan lopputulokseen kotona pizza valmistaessasi? Tähän on onneksi olemassa ratkaisu, nimittäin pizzakivi!

Pizzakivi ei ehkä ole kaikista perinteisin keittiöväline, eikä sitä tunneta kovin laajasti. Kyseessä on kivinen tai keraaminen uunikivi tai leivinkivi, joka esilämmitetään tulikuumaksi ennen paistoa. Tämän ansiosta pizza saa rapean pohjan ja tasaisesti kypsyneet täytteet, kun sitä paistetaan kiven päällä.

Meiltä löydät laadukkaat pizzakivet, jotka varmistavat, että ruokasi valmistuu helposti ja lopputulos on aina laadukas. Paistokivellä paistat esimerkiksi pizzasi aidon rapeaksi aivan kuten italialaisessa ravintolassa. Voit myös käyttää pizzakiveä leipoessasi herkullista leipää tai muita kotitekoisia herkkuja. Pitsakivet soveltuvat siis tietenkin myös muuhun kun pizzan valmistukseen.

Pizzakivi on hieman tuntemattomampi keittiöväline, mutta kun ostat sen olet varmasti tyytyväinen ja löydät sille monia käyttötarkoituksia. Löydät meiltä erikokoiset ja malliset pizzakivet, joiden joukosta löydät varmasti omille tarpeillesi sopivan paistokiven. Jos esimerkiksi paistat paljon pizzaa, suosittelemme pyöreää paistokiveä, kun taas neliskulmainen paistokivi sopii monipuolisempaan käyttöön. Jotkin paistokivet tulevat kätevän pizzalapion kanssa, jonka avulla otat pizzasi helposti pois uunista polttamatta käsiäsi.

Järjestys 10 / 10 tuotetta