Muut

Tästä kategoriasta löydät muut leivontavälineet, jotka eivät sovi muihin kategorioihin tai joita ei pysty luokittelemaan kuuluvaksi johonkin tiettyyn luokkaan. Olemme keränneet tänne käteviä, hauskoja ja monipuolisia apuvälineitä, jotka antavat mukavan lisän leipomuksiisi. Kaikki tuotteet eivät ole välttämättömiä leipoessa, mutta sitäkin hauskempia! Suklaakakku lehdenmuotoisilla koristuksilla kuulostaa aika herkulliselta eikö? KitchenTimen leipomistarvikkeiden valikoima on laaja ja täältä löydät esimerkiksi siveltimiä sekä taikinaporia. Tähän kategoriaan kuuluu joukko käteviä apuvälineitä, esimerkiksi leivän ja pizzan valmistamisessa tarpeelliset leivontakivet löytyvät täältä.

Lisäksi valikoimaamme kuuluu joukko erilaiseia settejä: leipomissettejä erilaisilla tuotteilla, adventtikalenterisetti sekä lapsille tarkoitettuja kokoelmia leipomisvälineistä. Kakkujen leipomisesta tai leivosten valmistamisesta innostuneelle saattaisi olla hyödyllistä hankkia koristelutarvikkeita, joilla voi muotoilla erilaisia kuvoita kuten kukkia tai lehtiä kakkujen ja piirakoiden koristukseksi.

Monet näistä lisätarvikkeista ovat hauskoja, mutta myös käteviä, ja tekevät keittiöpuuhista entistä mukavampaa ajanvietettä. Ne tekevät kauniiden jälkiruokien valmistamisesta myös yksinkertaisempaa.

Jos olet etsinyt valikoimastamme jotakin tiettyä leipomiseen liittyvää tuotetta, mutta et ole löytänyt sitä muista kategorioista, on hyvin todennäköistä, että se on täällä!

Järjestys 40 / 106 tuotetta

Suosituimmat tuotteet

Näytetään 40 / 106 tuotteesta