Leivontavälineet

Jotta herkullinen leipomuksesi tosiaan olisi herkullinen, tarvitset avuksesi oikeat leivontavälineet kaulimesta vispilään! Leivonnassa voi tarvita yllättävän paljon erilaisia tarvikkeita, eivätkä tavalliset ruoka- ja teelusikat toimi tarpeeksi hyvin. Jos viihdyt hyvin keittiössä, kannattaa panostaa kunnon välineisiin. Näin pystyt kehittämään taitojasi ja luomuksiasi aina eteenpäin ja luomaan suorastaan mestariteoksia.

Leivontaväline kategoriasta löydät kaikki mahdolliset taikinan valmistamiseen tarvittavat apuvälineet: kaulimia, mantelimyllyjä, nuolijoita ja vispilöitä. Näiden tuotteiden avulla vältyt kaaokselta keittiössä ja voit rauhallisesti valmistaa juuri sen leivonnaisen, josta olet unelmoinut. Myös keittiö säilyy siistinä, kun tiedät tarkalleen, mitä välineitä kannattaa käyttää!

Kaulinta tarvitaan taikinan levittämiseen ja sen avulla taikinasta tulee juuri sopivan paksuinen ja kokoinen. Nuolijalla puolestaan saa viimeisetkin taikinat kulhosta ja esimerkiksi kermavaahdon käytettyä. Nuolijaa voi myös käyttää apuna vaikkapa juuri kermavaahdon levityksessä. Parhaiten erilaisten tahnojen ja taikinoiden levittämiseen kuitenkin sopii leivontapensseli, jonka avulla sulan suklaan tai voin saa levitettyä tasaisesti ja hyvin. Vispilä puolestaan on keittiön pakollinen väline, sillä miten voisit leipoa kuohkeaa kakkua vispaamatta ensin kananmunia kunnolla! Vispilällä onnistuu myös munakkaan teko, joten se ei ole pelkästään leipomista varten.

Suositut tuotemerkit