Leivonta

Itseleivotut herkut ovat kahvipöydän kuninkaallisia! Tee vaikutus sukulaisiisi, ystäviisi tai vaikka työkavereihin leipomalla perjantain kunniaksi herkullinen kakku. Kuppikakkujen, macaronien ja upeiden kakkujen leipomiseen tarvitset tietysti hyviä leivontatarvikkeita. Leivonta kategoriasta löytyvien tuotteiden avulla voit leipoa ja koristella kauniita leivoksia tai leipoa herkullista leipää ja onnistut varmasti.

Tavanomaisten keittiötarvikkeitten, kuten mitta-astioiden ja -lusikoiden sekä vispilöiden lisäksi meillä on myös muun muassa macaron-vuokia, leipävuokia sekä pursutinsettejä. Tuotteidemme avulla leivot kuin ammattilainen! Mikään ei voita vastaleivotun leivän, herkullisen kakun tai pikkuleipien tuoksua, joten varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi välineet omien suosikkiherkkujesi leipomiseen.

Leipomisen ei tarvitse olla hankalaa, moni pelkää leipomiseen ryhtymistä ihan suotta. Ohjeita noudattamalla ja oikeanlaisilla välineillä leipominen on helppoa! Kannattaa aloittaa yksinkertaisista ruoista, kuten vaikkapa muffinseista ja marjapiirakoista. Suosittujen kuppikakkujen kanssa voi harjoitella kuorruttamista ja koristelua ja sitten siirtää taitonsa kakkujen valmistamiseen ja koristeluun!

Suositut tuotemerkit