Sisustus

Mikäli vietät paljon aikaa keittiössä, on tärkeää, että keittiösisustuksesi on kohdillaan. Sisustus on erittäin tärkeää viihtyyden kannalta, joten täältä löydät tuotteet, jotka auttavat sinua saamaan kotiisi juuri sellaisen sisustuksen, josta olet aina haaveillut. Tuotteiden avulla voit myös tehdä keittiöstäsi juuri itsesi näköisen! Sisustaminen on myös paljon hauskempaa kun ostat uusia tuotteita kotiisi. Jo piensisustus voi tehdä ihmeitä kotonasi!

Esimerkiksi kattausta piristämään löydät täältä sisustustuotteet kuten suuren määrän servettirenkaita ja tekstiilisiä lautasliinoja - kaikenlaisissa eri väreissä, malleissa ja tyyleissä. Kattaukseen hienon yksityiskohdan tuo lautasliina sekä servettirengas, se saa heti enemmän ryhtiä. Jos kuitenkin haluat pitää servetit oöydällä vieraiden ulottuvilla, löytyy meiltä erilaisia servettitelineita, joihin servietit on kätevä laittaa esille. Tällainen teline on mitä kätevin myös arkipäiviä varten, jolloin servettien kattaminen pöytään voi tuntua liian viralliselta ja jopa turhalta, jos niitä kuitenkaan ei tule käytettyä. 

Tästä kategoriasta löytyvät myös keittiökellot, erilaiset korit sekä koriste-esineet, jotka sopivat keittiöön mitä parhaiten. Kello on kaunis yksityiskohta seinällä, klassinen sisustuselementti, mutta keititössä myös hyvin tarpeellinen esine. Erilaisia koreja puolestaan ei koskaan voi olla liikaa. Koreissa voi säilyttää kauniisti esillä esimerkiksi irtoreseptejä, keittiöliinoja tai keittiön pieniä esineitä, joille ei oikeastaan ole paikkaa, mutta joita kuitenkin tarvitset päivittäin.

Järjestys 40 / 539 tuotetta

Näytetään 40 / 539 tuotteesta