Kotitalous

Täältä Kotitalous-kategoriasta löydät kaiken tarvitsemasi, jotta voit tehdä kodistasi ja keittiöstäsi kauniin sekä mukavan oleskelupaikan. Täältä löydät kaikki tarvittavat kotitaloustarvikkeet kuten erityisesti keittiön sisustukseen tarkoitettuja tuotteita, tekstiilejä, valaistustuotteita sekä huonekaluja, jotka on tarkoitettu kaunistamaan kotia ja keittiötä. Viime aikoina olemme laajentaneet juuri tätä kategoriaa erityisen paljon, joten löydät entistäkin enemmän tuotteita ja laadukkaita tuotemerkkejä!

Valaistus-osiosta löytyy niin jalka- kuin pöytälamppujakin sekä erityisiä seinä- ja kattovalaisimia. Tyyliltään lamput ovat hyvin erilaisia, olemme valinneet tarkoituksella sekä koristeellisia, antiikkiin viittavia lamppuja, mutta myös moderneja ja tyyliltään hyvin selkeitä ja jopa minimalistisia lamppuja. Tunnelman luomiseksi tarvitaan usein muutakin kuin lamppuja, joten tästä kategoriasta löydät myös kynttilöitä, kynttilänjalkoja,lyhtyjä sekä muut kodintarvikkeet.

Erilaisten tekstiilien avulla kotiin ja keittiöön on helppo luoda pehmeä ja mukava tunnelma. Niitä on myös helppo vaihdella vuodenaikojen ja juhlien mukaan. Meiltä löytyy erilaisia pöytäliinoja, kaitaliinoja, tabletteja, tyynyjä sekä keittiöpyyhkeitä. Jos haluat keittiöösi tuulahduksen kasvimaalta, meiltä löytyy yrttiruukkuja, joissa voit kasvattaa omia kasveja ja yrttejä ja tehdä itsellesi oman kaupunkikeitaan kotiisi. Kukkia varten meiltä löytyy erilaisia maljakoita ja ruukkuja, sillä mikä olisi ihanampaa, kuin tuore kukkakimppu ihan vain arjen kunniaksi kotona?

Suosittuja tuotemerkkejä tässä kotitarvikkeet kategoriassa ovat esimerkiksi Kähler, Iittala sekä Normann Copenhagen. Kannattaa kurkata myös hieman tuntemattomampien tuotemerkkien valikoimaa, esimerkiksi House Doctor ja Madam Stolz valmistaa hurmaavia sisustusesineitä!

Suositut tuotemerkit