Inspiration

Kesäsalaatti mansikoilla

07 kesäkuuta 2017

Kesäsalaatti mansikoilla

Kesällä sopii mainiosti yhdistää salaatti tuoreiden mansikoiden kanssa jotka antavat myös extra väriä ja makua! Tämä kesäsalaatti mansikoilla ja chévrellä on täydellinen lisuke grilliruoan lisäksi.

 

Mitä tarvitset:

- 1 pussi Salaattisekoitusta

- Mansikoita noin 10 kpl

- 10 st cocktailtomaatteja, mielellään keltaisia & punaisia

- 150 g Chévre

- 2 rkl Pinjapähkinöitä

- Sormisuolaa & Mustapippuria

- 1 rkl öljyä

 

Tee näin:

Huuhtele salaatti ja laita se salaattikulhoon tai isolle vadille jossa on reunat. Halkaise sekä mansikat että cocktailtomaatit joko puoliksi tai neljännesosiin, aseta sitten mansikat ja tomaatit salaatin päälle. Jaa Chévre pieniksi paloiksi ja levitä ne salaatin päälle. Koristele pinjapähkinöillä joko raaoilla pinjapähkinöillä tai paahda pinjapähkinät kevyesti pannulla ennenkuin levität ne salaatin päälle. Ripottele hieman sormisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria salaatin päälle ja viimeistele parilla raidalla oliiviöljyä. Valmis tarjoiltavaksi!sommarsallad med jordgubbar

Tarjoile salaatti tyylikkäästi isolta vadilta salaatinottimien kera. Vinkki! Kuivaa pesty salaattisi helposti ja kätevästi salaattilingolla ennekuin laitat salaatin vadille. Kuvassa: Oval Oak salaatinottimet Sagaform, Dippikulho Rosemary Le Creuset, Perunankuorija ja Salaattilinko Nordwik, Puuleikkuulauta laatikolla Continenta.