Inspiration

Ystävänpäivän lahjavinkit

25 tammikuuta 2017

1. Muumimuki Rakkaus, 21,9 € 2. Omaggio Maljakko Helmi, 50,9 € 3. Sydän Kulho, 21,9 € 4. Harvey Cocktail-lasi 4-pack, 9,9 € 5. Marmoritarjotin 48,9 € 6. Big Love Lusikka, 6,2 € 7. Knot Tyyny Vaaleanpunainen, 94,9 € 8. Orient Kulho, 36,9 € 9. Sweetheart Samppanjalasi 2-pack, 27,9 € 

Joka vuosi 14.2 vietetään ystävänpäivää ja silloin ei ole mitään parempaa kuin antaa hieno lahja rakkaallesi. On olemassa monia eri tarinoita siitä miten ystävänpäivä sai alkunsa mutta tunnetuin on varmasti Valentinen tarina.  Valentine vangittiin kristinuskon takia vuonna 269 ja vankilassa hän rakastui vanginvartijan Julia-tyttäreen. Ennen teloitustaan, Valentine kirjoitti Julialle kirjeen jonka hän lopetti lauseella “sinun Valentine”. Tästä tuli myöhemmin perinteinen rakkauskirjeen lopetus varsinkin ystävänpäivänä. Toisen tarinan mukaan Valentin tuli rakkaansa hylkäämäksi, jonka jälkeen hän leikkasi oman sydämensä irti, antaakseen sen rakkaalleen.

Nykyään on tavallisempaa antaa rakkaalle pieni lahja, kukkia, suklaata tai vain rakkautta. Lahjan voi myös tietenkin antaa rakkaan sijaan hyvälle ystävälle tai perheenjäsenelle. Tästä saat lisää ystävänpäivä lahjavinkkejä!