Sauvasekoittimet

Tästä osiosta löydät kaikki sauvasekoittimet. Sauvasekoitin valikoimastamme löydät kaiken alkuperäisistä Bamix-mallisista sekoittimista yksinkertaisempiin malleihin. Sauvasekotin on kätevä apuväline, jonka avulla voi helposti sekoittaa ruokaa, soseuttaa keiton sileäksi tai vaahdottaa maitoa. Voit myös esimerkiksi tehdä hummusta tai muita tahnoja helposti sauvasekoittimella. Meillä on erilaisia sauvasekoittimia ja sauvasekoitin-settejä, joiden mukana tulee erilaisia kulhoja ja muita tarvikkeita. Tällainen vaihtoehto sopii sinulle, joka tarvitset muutakin kuin pelkän sekoittimen!

Sauvasekoitin on fiksu monitoimilaite, joka ei vie paljoa tilaa keittiölaatikossa. Jos esimerkiksi rakastat smoothieita, mutta et pysty ottamaan isoa blenderiä mukaan mökille tai veneelle, on sauvasekoitin oiva ratkaisu! Sen avulla pystyt saamaan lähestulkoon yhtä hyvän tuloksen vain hieman enemmän vaivaa näkemällä. Sauvasekoitin on myös helppo puhdistaa, sillä sekoitinpää on usein irrotettava.

Yksi kätevä vinkki sauvasekoittimella valmistettavasta ruausta on sosekeitto! Helpoin resepti on sekoittaa perunaa, purjoa ja sipulia sekä lisätä joukkoon mausteita oman maun mukaan. Toinen vaihtoehto on sekoittaa porkkanaa ja kukkakaalia tai parsakaalia ja valmistaa niistä kevyt kesäkeitto.

 

Järjestys 40 / 101 tuotetta

Näytetään 40 / 101 tuotteesta