Mehulingot

Täältä löydät mehulinkomme sekä slowjuicer koneet. Mehulingon avulla teet ihanaa tuorepuristettua mehua joka aamu, mikä varmasti on monelle täydellinen tapa aloittaa päivä. Mehulingon avulla et ainoastaan voi tehdä hedelmämehuja vaan myös terveellisten vihannesmehujen teko onnistuu helposti. Löydät valikoimastamme erikokoiset ja malliset tuotteet, jotka takaavat sen, että voit valita juuri sinulle sopivan tuotteen.

Itsepuristettu mehu on helppo ja kätevä tapa saada kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja ravintoaineet. Hedelmät ja vihannekset ovat avain terveelliseen elämään, mutta niitä on usein hankala saada syötyä tarpeeksi päivän aikana. Slow juicer on tähän mitä parhain apukeino, sillä sen avulla voi valmistaa suurenkin määrän mehua ja päivän hedelmä- ja vihanneskiintiö täyttyy helposti herkullista mehua juomalla. Voit sekoittaa juuri mieleisiäsi raaka-aineita. Salaattia, selleriä, porkkanaa, pähkinöitä, tomaattia, banaania, parsakaalia, omenaa, appelsiinia. Vaihtoehdot ovat lähes loputtomat! Hyvä vinkki on laittaa jokaiseen mehuun vihanneksia, hedelmiä, kuitua ja pähkinöitä. Tällä tavalla juomasta tulee ravinnerikas, mutta myös sopivan makea ja hyvänmakuinen.

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa aamu, kuin juomalla itsepuristettua appelsiinimehua aamupalalla! Mehulingolla hedelmistä saa kaiken mehun irti, joten sellainen kannattaa ehdottomasti hankkia, jos pitää tuoreesta mehusta. Itsepuristettu mehu on plajon terveellisempää kuin kaupasta ostettu  tuoremehu, sillä itsetehdyssä ei ole lisättyä sokeria tai muita säilöntäaineita.  

Suositut tuotemerkit