Lämmitys & Keittäminen

Keittiön lämmitys ja keittäminen osiosta löydät keittiökoneet, joilla voit lämmittää, keittää ja sulattaa ruokaa. Varsinkin kiireisessä arjessa hyvät laitteet helpottavat elämää huomattavasti. Voit esimerkiksi kerralla tehdä suuremman annoksen ruokaa ja laittaa siitä osan pakastimeen. Sitten kun haluat nopeasti lounaan tai päivällisen, voit vain ottaa ruoka-annoksen pakkasesta ja lämmittää sen valmiiksi mikrossa. Yksi keittiön välttämättömimmistä keittiökoneista nimittäin on mikroaaltouuni, ja niitä löytyy valikoimastamme useita eri malleja, eri kokoja ja eri värejä - jotain jokaiseen keittiöön.

Tähän kategoriaan kuuluvat myös ruoanlaittoa nopeuttavat riisinkeittimet ja haudutuspadat. Näiden lisäksi löydät myös vedenkeittimet ja munankeittimet täältä. Erilaisten kodinkoneiden omistaminen ei ole keittiössä huijaamista, vaan osa modernia ruoanlaittoa! Miten ärsyttävää on, jos riisi palaa pohjaan? Tai että joudut jatkuvasti hämmentämään pataa ja olemaan hellan äärellä? Tai entäpä kananmunien keittäminen? Makuja on monia, mutta vääränlaisen kananmunan saaminen aamulla voi pilata hyvän alun päivälle. Munankeittimellä kananmunien valmistus on helppoakin helpompaa ja voit jopa valmistaa vain yhden munan kerrallaan!

Tähän kategoriaan kannattaa tutustua rauhassa ja miettiä, minkälaisella tuotteella haluaa arkipäivän askareita helpottaa.

Suositut tuotemerkit