Kahvi & Tee

Kahvi ja tee ovat lähellä suomalaisten sydäntä, joten tänne olemme koonneet kahvin valmistamiseen tarvittavat tuotteet. Tämä kategoria on tärkeä, sillä kukapa ei nauttisi kahvikupposesta aamulla lehden äärellä tai iltapäivällä ystävän seurassa! Laadukas kahvinkeitin tai teenkeitin on tärkeä osa kotia ja kuuluu olennaisena osana niin aamu-, ilta- kuin juhlarutiineihinkin.

Laajasta valikoimastamme löytyvät kaikki tavallisista kahvin- ja teenkeittimistä mokkakeittimiin, perkolaattoreihin sekä espresso- ja kapselikeittimiin. Näiden tuotteiden avulla pystyt valmistamaan lähes tulkoon mitä vain kahvia. Monet tuotteistamme ovat erittäin tyylikkäitä ja sopivat myös sisustuselementeiksi moderneihin koteihin. Valikoimastamme löytyy myös erilaisia kahvipannuja ja kahvimyllyjä. Perinteinen kahvimylly ihastuttaa keittiössä ja sopii myös mökille, eikä haittaa vaikket käyttäisi sitä päivittäin, sillä se on kaunis myös käyttämättömänä.

Erilaisten keitinten ja myllyjen lisäksi meillä on myös maidonvaahdottimia ja monia muita lisätarvikkeita. Maitovaahdotin on kätevä apuväline, jonka avulla ihan tavallinen aamukahvikin saa pienen kohotuksen. Voit tarjoilla kahvia kuin kahvilassa konsanaan. Maitovaahdottimella voi luonnollisesti vaahdottaa myös esimerkiksi kaakaota talvella! Lisäksi tästä osiosta löytyy teen ystäville teen valmistamiseen tarvittavat välineet. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi hauskoja lisätarvikkeita ja uusia suosikkeja!

Suositut tuotemerkit

Suosituimmat tuotteet