Viinipullotelineet

Täältä löydät viinipullotelineet eri mallisina ja kokoisina. Viinipulloteline on tuote, jonka avulla laitat viinipullot kätevästi esille keittiöön tai pöydälle. Viiniteline voi myös olla tyylikäs sisustuselementti, jonka avulla teet keittiöstäsi entistä viihtyisämmän. Jos esimerkiksi keräilet viinejä, on ne mukava pitää esillä. Muiden viinitietäjien kanssa niistä syntyy aina juteltavaa ja viinien kaivaminen kaapista on turhaa, kun ne voisivat yhtä hyvin olla esillä. Osa viinipulloista on jopa niin kauniita, että niitä voi pitää suorastaan taideteoksina. Tällöin olisi harmi säilyttää niitä piilossa joten pulloteline on oiva ratkaisu.

Viinitelineen esteettisten puolien lisäksi sillä on myös käytännöllinen funktio. Viinitelineen tehtävä nimittäin on pitää viinit oikeassa asennossa, jotta ne eivät mene piloille ja säilyvät kauan. Osa viineistä on valmistettu niin, että ne vanhetessaan ja ajan kuluessa paranevat maultaan ja aromeiltaan. Tällöin on erityisen tärkeää, että viiniä säyilytetään juuri oikeassa asennossa.

Viinitelineiden avulla säilytät kaiken yhdestä pullosta isompaan kokoelmaan, joten laajan valikoimamme avulla löydät varmasti juuri sinulle sopivat viinihyllyt tai viinitelineet. Löydät valikoimastamme viini- ja pullotelineet yhdelle pullolle mutta myös jopa 120 pulloa säilyttävän viinipullotelineen. Viiniteline on tyylikkäämpi vaihtoehto sille, että säilyttäisit pullot kaapissa tai yksitellen keittiötasollasi. 

Järjestys 40 / 70 tuotetta

Suosituimmat tuotteet

Näytetään 40 / 70 tuotteesta