Vadit, kulhot & tarjottimet

Täältä löydät tarjottimet, tarjoilukulhot, vadit sekä esimerkiksi munakupit. Mikäli olet etsimässä tyylikkäitä tarjoiluastioita, löydät ne varmasti täältä! Puolet ruokanautinnosta tulee visuaalisesta ilmeesta, tämä koskee sekä ruokaa että sen tarjoilua. Ruoan syöminen silmillä on todellakin totta. On mukavaa, että kattauksesta tulee juuri sellainen, jollaiseksi olet sen kuvitellut. Erilaisia iltoja ja kutsuja varten sopivat erilaiset teemat ja välillä on hauska muuttaa tunnelmaa kattauksen avulla. Oletko monesti joutunut tilanteeseen, jossa olet joutunut tekemään kompromisseja kattauksen suhteen, koska sinulta on puuttunut jokin tärkeä vati tai kulho? laajasta valikoimastamme löydät kaiken, mitä voit kuvitella tarvitsevasi hienon kattauksen luomiseksi. 

Kauniin kulhon tai tarjottimen avulla tarjoilu onnistuu helpommin ja esineet toimivat myös sisustuselementteinä keittiössäsi tai olohuoneen ruokailupöydällä.  Juustotarjotin puolestaan on ehdoton tarjoiluväline juuston ystäville! Esimerkiksi hienon marmoritarjottimen avulla juustot nousevat astetta ylellisemmäksi naposteltavaksi. Jos haluat oikein panostaa, voit hankkia meiltä myös hienot liitukyltit, joihin eri juustojen nimet voi kirjoittaa. 

Etsitpä itsellesi sitten kakkuvatia, juustotarjotinta tai tarjoilukulhoa, löydät laajasta valikoimastamme varmasti etsimäsi. Muista, että tarjoiluastioita voi käyttää myös luovalla tavalla, joten vaikkapa kakkuvatia voi käyttää myös hedelmätarjottimena tai muffinssialustana!

Suositut tuotemerkit