Säilytys

Säilytys kategoriasta löydät säilytysratkaisuja keittiöösi – esimerkiksi eväslaatikoita ja leipälaatikoita. Uudelleen suljettavat laatikot ovat yksi keittiön ”pakko-olla” välineistä, niitä tarvitset esimerkiksi, jos ruokaa jää aterialta yli tai jos sinulla on tapana tehdä oma lounas töihin tai kouluun mukaan. Kesällä mikään ei ole parempaa kuin lounaan syöminen ulkona puistossa ja talvellakin on hauska lähteä eväsretkelle, ja silloin on paras omistaa muutamia käteviä eväsrasioita, joissa ruoka kulkee varmasti ja mukavasti läpi päivän.  Valmiin ruoanlisäksi erilaiset säilytysratkaisut ovat näppäriä, jos valmistat vain osan ruoasta valmiiksi kerralla ja säästät toisen osan seuraavalle päivälle. Esimerkiksi salaattia voi olla hyvä tehdä kerralla vain syötävä määrä ja laittaa pilkotut vihannekset ja salaatinlehdet purkkeihin odottamaan seuraavaa päivää. Näin ne pysyvät mahdollisimman mehukkaina.

Meiltä löydät myös monenlaiset säilytystuotteet leivän säilytykseen, nämä ratkaisut ovat paitsi käteviä myös erittäin hurmaavia ulkonäöltään. Hieno leipäpurkki tai –laatikko sopii mihin tahansa keittiöön ja toimii samalla myös mainiona sisustuksen yksityiskohtana. Sievän leipäkorin voi myös asettaa katettuun pöytään.

Meiltä KitchenTimelta löydät sekä klassisia, tyylikkäitä sekä moderneja säilytysratkaisuja monessa eri värissä, malissa ja kuviossa. Myös materiaaleja on monia ja meiltä löytyy sekä kannellisia että kannettomia ratkaisuja. Täältä löydät takuuvarmasti omaan keittiöösi sopivan ratkaisun olipa kyseessä säilytyspurkki tai –laatikko. Täältä löydät siis varmasti etsimäsi säilytystarvikkeet ja säilytysvälineet.