Alku- & Jälkiruoka-aterimet

Täältä löydät kaikki valikoimamme jälkiruoka-aterimet ja alkuruoka-aterimet. Meiltä löytyy erilaisia variaatioita näistä illallispöydän vakiotuotteista, joita ilman kunnon illallista tai päivällistä ei pysty järjestää. Oikeanlaiset aterimet tuovat tilaisuuteen arvokkuutta ja tämän lisäksi tietysti myös helpottavat syömistä, kun jokaiselle ruokalajille on selkeästi omat aterimensa. Alku- ja jälkiruoka-aterimien avulla on myös mahdollista luoda täydellisen hieno kattaus.

Alku- ja jälkiruoka-aterimien omistaminen on ehdottomuus varsinkin, jos usein haluat tarjota ruokailuhetkiä, joissa on tarjolla kaksi tai kolme ateriaa. Tällaiset aterimet sopivat hyvin myös, jos tarjoilet ruokaa buffeepöydästä. Alku- ja jälkiruoka-aterimet ovat kooltaan pienempiä ja myös kevyempiä, joten niiden kanssa on kätevä syödä pientä ruokaa sekä liikuskella paikasta toiseen, kuten buffet-henkisissä juhlissa usein on tapana. Valikoimasta löytyy esimerkiksi jälkiruokalusikka, jälkiruokahaarukka, kakkuhaarukka sekä alkuruokahaarukka.

Oletko koskaan miettinyt, miten erilaiset aterimet ovat päätyneet meidän kaikkien ruokapöytiin? Veitsi ja lusikka ovat peräisin jo kivikaudelta, jolloin veitsen ja lusikan kaltaisia välineitä käytettiin esimerkiksi saaliin pilkkomiseen. Nykyisen muotonsa lusikka on saanut 1700-luvulla. Haarukka puolestaan on näihin verrattuna uusi keksintö, sillä esimerkiksi Suomeen haarukka tuli vasta 1500-luvulla Puolasta/Ruotsista Katarina Jagellonican mukana.

Suositut tuotemerkit

Järjestys 40 / 232 tuotetta

Näytetään 40 / 232 tuotteesta