Kahvikupit

Täältä löydät kahvikupit, jotka kahvin lisäksi soveltuvat luonnollisesti myös teen, kaakaon ja muiden lämpimien juomien nauttimiseen. Meiltä löydät kaiken pienistä espresso- ja cappucinokupeista isoimpiin mukeihin, joista sopii nauttia vaikkapa kaakaota vaahtokarkeilla.

Mitä ikinä haetkin, laaja valikoimamme varmistaa, että voit löytä juuri sen kahvikupin, jota olet etsimässä. Valikoimaamme kuuluu moderneja sekä klassisia kahvikuppeja monilta suosituilta ja tunnetuilta valmistajilta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi klassiset Arabian muumimukit, jotka ovat klassinen lisä jokaiseen keittiöön. Toinen suosittu kahvikuppi klassikko keittiössä on Rörstrandin ja Gustavsbergin kahvikupit, jotka on tehty porliinista ja kestävät aikaa sekä ulkonäöllisesti että laadullisesti.

Kahvikupit ovat pakollinen osa jokaista keittiötä ja tyylikkäät kahvikupit piristävät kattausta huomattavasti. Erityisen tärkeitä tyylikkäät kahvikupit ovat, jos olet iso kahvinystävä. Kahvimukit ovat myös erittäin monikäyttöisiä, sillä juomien lisäksi niistä voi tarjoilla myös tietyn tyyppisiä jälkiruokia! Kahvikuppiin voi suoraan valmistaa jälkiruokia, muista kuitenkin tarkistaa ensin, onko kuppisi uunin kestävä. Esimerkkejä jälkiruoista, joita voi valmistaa kahvikuppiin, ovat esimerkiksi mustikka- tai omenapiirakka sekä suklaabrownie. Näiden lisäksi kahvikupista voi tietysti tarjoilla vaikkapa marjoja ja vaniljakastiketta kesällä tai jäätelöä ja marenkia.

Järjestys 40 / 534 tuotetta

Näytetään 40 / 534 tuotteesta