Porsliini

Mitä olisi kattaus ilman porsliinia! Erilaiset kupit ja lautaset ovat erottamaton osa ruokailua ja ruokanautintoa. Kahvikupit ja teekupit sekä espressokupit ovat erilaisia täysin luonnollisista syistä ja sen takia on tärkeää, että jokaista juomaa nautitaan juuri oikeasta kupista. Tottakai kahvia voi juoda teekupista, mutta espresson nauttiminen jättiläismäisestä kupista saattaa jo olla hullunkurista. Eri kokojen ja muotojen juju piilee siinä, että oikeanlaisessa kupissa juoman ominaisuudet pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Espresso on pieni määrä kahvia, joka kuuluu juoda nopeasti ja tällöin on kätevintä juoda se pienestä kupista, josta se kulauksessa menee alas. Perinteistä suomalaista kahvia taas nautitaan kauemmin, joukkoon voidaan laittaa maitoakin ja näin ollen isompi kahvikuppi on paikallaan. Teetä nautitaan kerralla usein enemmän kuin kahvia, joten teelle sopii vieläkin isompi kuppi. Porsliini valikoimastamme löydät siis paljon tuotteita joita käytät joka päivä keittiössä, kuten lautaset ja kahvikupit.

Lautasilla puolestaan on oma erityinen tehtävänsä pöydässä ja erilaisten lautasten avulla tehdään eroja vaikkapa alku- ja pääruoan tarjoiluun. Erilaisilla lautasilla voi vaikuttaa kattaukseen ja sen luomaan tunnelmaan uskomattoman paljon. Meiltä löytyy sekä yksivärisiä, skandinaaviseen tyyliin hyvin yksinkertaisia, mutta elegantteja lautasia. Toisaalta valikoimassamme on myös koristeellisempia ja värikkäämpiä lautasia. Näitä voi huoletta myös sekoitella keskenään ja tehdä juuri sellaisen yhdistelmän kuin itseäsi miellyttää.

Porsliini kategoriastamme löydät laajan valikoiman kahvikuppeja, espressokuppeja, teekuppeja, lautasia sekä kokonaiset astiastot. Tämän kategorian tuotteilla luot ruokapöytäsi ilmeen ja tunnelman. Kauniit posliini astiat tekevät ruokailusta mukavaa ja oikeanlaisista astioista on luonnollisesti miellyttävämpi myös syödä ja tarjoilla ruokaa.

Laajan valikoiman ansiosta löydät varmasti porsliinit jotka sopivat juuri sinulle!

Suositut tuotemerkit