Viinilasit

Hyvä viinilasi parantaa viininautintoa ja on sen lisäksi koristeellinen ruokapöydällä. Oikean viinilasin valitsemalla pystyt esimerkiksi tunnistamaan viinin aromit paremmin kuin tavallista lasia käyttäessäsi.  Valkoviinille sopivat pienemmät valkoviinilasit, sillä niissä viini pysyy kauemmin kylmänä. Punaviini taas kaipaa enemmän happea ja tilaa, joten silloin tarvitset isommat punaviinilasit.

Valikoimastamme löydät esimerkiksi all round-laseja, laseja viinin sävyn mukaan sekä laseja, jotka soveltuvat eri rypälelajeille.  Lasimme sopivat sekä harrastelijoille että ammattilaisille!

Meille on tärkeää, että kaikki löytävät mieleisensä muotoilun viinilasiemme joukosta. KitchenTimelta löydät kaikki modernit suoralinjaiset viinilasit ja klassiset pyöreämmät viinilasit.  Arkikäyttöön suosittelemme esimerkiksi jalatonta viinilasimallia, joka toki soveltuu myös juhlapöytään. Tummempien ja maustetumpien viinien ystävälle suosittelemme isompaa viinilasia, joka antaa viinille enemmän tilaa ja tuo esiin sen koko luonteen. Valikoimastamme löytyy viinilaseja myös viinin asiantuntijoille, esimerkiksi musta maistelulasi, jota käyttäessäsi viininväri ei häiritse mielipiteen muodostamista. Klassisten tuotemerkkien viinilaseista valikoimassamme pitävät huolen muun muassa Orrefors, Kosta Boda, Esprit ja Spiegelau.

Valikoimastamme löytyy myös erittäin hyvin käyttöäkestäviä viinilaseja, jotka voit huoletta pestä myös astianpesukoneessa. Nämä sopivat hyvin erityisesti, jos pidät juhlien järjestämisestä. Kesää ja piknikretkiä varten suosittelemme kestäviä, mutta sieviä viinilasejamme, jotka on tehty akryylimuovista. Jos valkoviinilasi, punaviinilasi tai all round viinilasi on ostoslistallasi löydät sen varmasti täältä.

Järjestys 40 / 349 tuotetta

Suosituimmat tuotteet

Näytetään 40 / 349 tuotteesta