Samppanjalasit

Kuohuviini ja samppanja sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja tuovat mukanaan juhlantuntua, joten samppanjalasit ovatkin tärkeä ja luonnollinen osa lasikokoelmaasi! Kuohuviinilasin muoto ja suuruus vaikuttavat makuelämykseen, joten laseihin kannattaa panostaa. Kuplat ovat tärkeä osa kuohuviiniä ja esimerkiksi samppanjalasin kapea muoto on oleellinen kuplien kannalta. Samppanjalasi eroaa tavallisesta viinilasista sen kapean muodon ja koon ansiosta.

Jos haluat juoda samppanjaa kuin ammattilainen, suosittelemme hankkimaan kuohuviinilasit, jossa on korkea varsi ja tulppaaninmuotoinen lasi. Tulpaaninmuotoinen kuohuviinilasi tuo hyvin shamppanjan maut ja armoit esiin. Jos sen sijaan mieluummin hankit lasin, joka sopii sekä samppanjalle että coctail-drinkeille ja jälkiruuille, suosittelemme kauniita coupe-lasejamme. Tämä shamppanjalasi on todella monikäyttöinen.

Valikoimaamme kuuluu laseja paitsi kristallista ja lasista, myös muista materiaaleista. Esimerkiksi kesän piknikretkille tai veneretkille suosittelemme kestäviä samppanjalasejamme, jotka on tehty akryylimuovista. Samppanjan lisäksi kaikki samppanjalasimme sopivat luonnollisesti myös cavan, proseccon tai muun kuohuviinin tarjoiluun. Champagnelasi on myös todella hyvä lahja esimerkiksi vastavalmistuneelle.

Järjestys 40 / 131 tuotetta

Suosituimmat tuotteet

Näytetään 40 / 131 tuotteesta