Kertakäyttötuotteet

Duni

Kertakäyttötuote on kuten nimi sanoo, tuote jota käytetään ainoastaan kerran, useimmiten tiskin välttämiseksi. Tästä kategoriasta löydät kaikki kertakäyttötuotteemme kuten paperiservietit, -lautaset, -mukit sekä –lasit.  Kertakäyttötuotteet ovat loistavia silloin, kun olet lähdössä retkelle tai pidät isommat juhlat, eikä sinulla ole tarpeeksi astioita tai haluat säästyä tiskiltä. Esimerkiksi mökillä on ihana viettää kesäsyntymäpäiviä tai muuten vain kutsua ystäviä syömään, mutta usein tiskaaminen mökillä vaatii hieman enemmän kuin kaupungissa. Ajattele miten helppoa tiskaaminen on jos sinulla on jo valmiiksi kertakäyttölautanen, kertakäyttömuki ja kertakäyttöaterimet Tällöin kertakäyttöastiat tuovat oivan avun tilanteeseen.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kertakäyttöastioita. Meillä on sekä kuviollisia että yksivärisiä kertakäyttötuotteita, jotka sopivat erilaisiin tilaisuuksiin. Hyvä laatuisia muovilaseja, -aterimia sekä serviettejä löytyy tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Duni ja House Doctor. Laseja ja mukeja löytyy sekä muovisina että paperisina ja klassisten juomalasien lisäksi meillä on myös erityisiä kertakäyttöisiä laseja jopa oluelle, viinille sekä kuohuviinille.

Pöydän kattamista varten meiltä löytyy erilaisia serviettejä – sekä yksivärisiä että kuviollisia – joiden avulla pöytään on helppo luoda juuri tietynlainen tunnelma ja kattaus saa ryhtiä sekä arkena että juhlana. Olemme ottaneet valikoimassamme huomioon myös erityiset juhlat, joten meiltä löydät täydelliset kertakäyttöastiat esimerkiksi loppukesän rapujuhlia varten tai juhannusta varten. Pisteenä I:in päällä meiltä löytyy suuren suosion saavuttaneita paperista valmistettuja pillejä, joissa on hauska kuviointi ja joita löytyy eri väreissä. Näiden avulla smoothien, drinkin tai pirtelön koristelu on maailman helpoin homma!

Järjestys 26 / 26 tuotetta