Baaritarvikkeet

Täältä löydät kaikki baarivälineet, joiden avulla valmistat täydelliset drinkit juhliisi. Baaritarvikkeihin kuuluu esimerkiksi taskumatit, survimet sekä mittalasit, joiden avulla drinkkien teosta tulee hauskaa ja helppoa. Valikoimastamme löytyvät myös drinkkisetit, jotka voivat esimerkiksi olla täydellinen lahja ystävällesi.

Onko siitä pitkä aika, kun viimeksi olet viettänyt hauskan ja pitkän illan ystäviesi kanssa? Siinä tapauksessa suosittelemme, että järjestätte heti hauskan peli- ja drinkki-illan! Peli-illat ovat aina hauskoja ja jos aiotte sen jälkeen suunnata ulos tanssimaan, kannattaa drinkit yhdistää illanviettoon. Drinkkien tekeminen on hauskaa ja seurallista puuhaa, voitte esimerkiksi sopia, että jokainen keksii yhden drinkin, jonka valmistatte yhdessä. Tai vaihtoehtoisesti voitte kehitellä täysin oman drinkkinne ja nimetä sen.

Jotta drinkit kotona onnistuisivat, on tietenkin tärkeää omistaa kunnon baaritarvikkeet. Todellisuudessa ei kuitenkaan tarvita koko baarin välineistöä, vaan jo muutama tarkkaan valittu tarvike riittää drinkin onnistumiseen. Meiltä löytyy erilaisia cocktailsettejä, joiden avulla pääsee nopeasti alkuun. Jos kunnolla innostut, voi alkusettiä täydentää myöhemmin! Drinkkiohjeita puolestaan löytyy netistä paljon, googleta vaikka haluamallasi ainesosalla. Täältä löytyy siis kaikki tarvittavat baarituotteet.

Suositut tuotemerkit